Menu
Mbo-opleidingen

Dienstverlening

 

Brede opleiding dienstverlening niveau 2

Als dienstverlener ben je breed inzetbaar. Of het nou gaat om het helpen van een cliënt bij het aankleden, samen met een cliënt een spelletje doen of een wandeling maken, een vergaderruimte klaarzetten, bestellingen opnemen voor de lunch, materialen klaarzetten voor een sportevenement of assisteren bij een animatieactiviteit op een camping; jij bent van alle markten thuis. Bij het Regio College kun je je specialiseren in drie richtingen:

  • Medewerker facilitaire dienstverlening: je verricht ondersteunende werkzaamheden bij een bedrijf of instelling; 
  • Helpende zorg en welzijn: je biedt persoonlijke zorg in de woon- en leefomgeving van cliënten; 
  • Medewerker sport en recreatie: je assisteert bij sport- en recreatieactiviteiten.

Een dienstverlenend beroep, iets voor jou?

Je bent dienstverlenend, zorgzaam, flexibel en gastvrij. Je vindt het leuk om met mensen te werken en bent altijd bereid iets voor een ander te doen. Natuurlijk heb je oog voor wat er moet gebeuren. Je kunt goed plannen en je houdt ervan om dingen te regelen. Je bent een echte doener. Herken je jezelf in deze eigenschappen en heb je een vmbo-diploma basis? Kies dan voor de brede opleiding dienstverlening!

 

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Medewerker sport en recreatie 2 BOL Medewerker facilitaire dienstverlening 2 BOL Helpende zorg en welzijn 2 BOL
Vind je opleiding Meld je aan Stel een vraag Je havo of vwo diploma snel halen?Meld je nu aan bij het vavo!Je havo of vwo diploma snel halen?Studeren in Purmerend?Lees hier meer!Studeren in Purmerend?Download de brochure 2018-2019Download de brochure 2018-2019