Scholing volwassenen en bedrijven

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf? 

We leven en werken in een tijd met veel technologische ontwikkelingen, vergrijzing, nieuwe regel- en wetgeving en maatschappelijke veranderingen. De manier waarop we naar werk kijken en de balans tussen werk en privé is veranderd. Dit maakt dat we flexibel willen zijn op de arbeidsmarkt. Als werkgever, maar ook als werknemer en particulier.

Regio College biedt particulieren en medewerkers van organisaties en instellingen die zich willen om- en/of bijscholen veel mogelijkheden op het gebied van scholing. Dit kan een erkende mbo opleiding zijn, brancheopleidingen, vakopleiding, cursus of certificaten. Werkgevers bieden we maatwerk- of incompany trajecten.

Regio College werkt volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen”. Bij ons kunnen werknemers of particulieren zich specialiseren, bijscholen of omscholen. Waar vroeger een diploma het eindstation was, is het nu juist het beginpunt van een leven lang blijven leren en jezelf verder ontwikkelen. Je wilt als werkgever toch ook altijd beschikken over voldoende medewerkers met de juiste kennis en vaardigheden? Voor de continuïteit van jouw onderneming is het van belang dat je als ondernemer inzet op een leven lang ontwikkelen van jezelf, maar ook van jouw medewerker(s).

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op.