Menu
Mbo-opleidingen

Mbo-opleidingen

Financieel-administratief-medewerker-stock
Medewerker-optiek-1-MS Heb jij gevoel voor stijl en mode, vind je het leuk om mensen te adviseren en heb je gevoel voor techniek? Misschien is een mbo-opleiding opticien dan wel wat voor jou!

opleidingen Optiek

Kapper-1-MS Vind je het leuk om het uiterlijk van andere mensen te verzorgen of te adviseren over schoonheidsproducten? Je bent integer, nauwgezet en dienstverlenend ingesteld. En natuurlijk zie je er zelf ook piekfijn uit.  

opleidingen Uiterlijke verzorging

Manager-verkoop-reizen-1-MS

Of je nu werkt als hostess, sporters adviseert en traint of zorgt dat vakantiegangers een leuke dag hebben: je hebt altijd met mensen te maken! Zoek je een veelzijdige mbo-opleiding? Kijk dan verder bij: 

opleidingen Toerisme en recreatie

Pedagogisch-medewerker-kinderopvang-3-ST Ben jij goed in het omgaan met mensen en ben je sociaal, flexibel en zelfstandig ingesteld? Dan is een van onze opleidingen in zorg en welzijn misschien iets voor jou!

opleidingen Zorg en welzijn

ICT Skill Afblinks

Het oplossen van computerproblemen of het ontwikkelen van een computerprogramma is een sport voor jou. Je hebt technisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Misschien is een mbo-opleiding in de ICT dan iets voor jou! 

ICT-opleidingen

Allround-metselaar-1-FJ Je bent praktisch, houdt van aanpakken en je ziet graag resultaat van je werk. Je houdt van werken met gereedschappen. In bouw en infra werk je meestal samen in een ploeg en onder uiteenlopende weersomstandigheden.  

opleidingen Bouw en infra

Technicus-middenkader-engineering-Werktuigbouw-2-SW Kun je logisch denken, ben je praktisch ingesteld en houd je van het oplossen van problemen? Met een mbo-opleiding in de techniek ben je verzekerd van een afwisselend beroep met goede kansen op de arbeidsmarkt.

opleidingen Techniek

Entree-opleiding-AKA-administratie-2-DM Heb je geen vmbo-diploma? En wil je toch verder leren of straks een leuke baan vinden? Kies dan voor een entreeopleiding. 

Entreeopleidingen

Een mbo-opleiding volgen bij het Regio College betekent een vak leren bij een kleinschalig roc. Wij zetten jou als mbo-student centraal en doen er alles aan om te zorgen dat jij straks je mbo-diploma behaalt. Je krijgt begeleiding waar nodig, maar we nemen je niet aan de hand: je bent zelf verantwoordelijk voor je studievoortgang. 

Studeren aan een mbo-opleiding betekent ook dat je al heel snel kennis maakt met de praktijk. Als BBL'er (deeltijd mbo) werk je al bij een leerwerkbedrijf; volg je een BOL-opleiding (voltijds mbo), dan loop je stage. Als het roc van Zaanstreek en Waterland werkt het Regio College intensief samen met de bedrijven waar jij misschien straks gaat werken.  

Het Regio College is een roc met meer dan 100 mbo-opleidingen, dus keuze genoeg! Heb je hulp nodig bij het kiezen van een mbo-opleiding? Neem dan contact op met ons Servicecentrum of bekijk onze checklist 'help mij kiezen'

Vind je opleiding Meld je aan Stel een vraag Meld je aan!Meld je aan!