Mbo-opleidingen

Financieel-administratief-medewerker-stock
Financieel-administratief-medewerker-stock
Medewerker-optiek-1-MS

opleidingen Optiek

Heb jij gevoel voor stijl en mode, vind je het leuk om mensen te adviseren en heb je gevoel voor techniek? Misschien is een mbo-opleiding opticien dan wel wat voor jou!

 

Kapper-1-MS

opleidingen Uiterlijke verzorging

Vind je het leuk om het uiterlijk van andere mensen te verzorgen of te adviseren over schoonheidsproducten? Je bent integer, nauwgezet en dienstverlenend ingesteld. En natuurlijk zie je er zelf ook piekfijn uit.  

 

Sport En Bewegingsleider

opleidingen Sport & bewegen

Natuurlijk kun je goed met mensen omgaan. Je bent hulpvaardig en hebt een coachende houding. Soms is het lastig als sporters moe zijn en jij ze moet motiveren om hun doelen te bereiken, maar jij vindt dat leuk! 

Manager-verkoop-reizen-1-MS

opleidingen Toerisme & recreatie

Of je nu werkt als hostess of zorgt dat vakantiegangers een leuke dag hebben: je hebt altijd met mensen te maken! Zoek je een veelzijdige mbo-opleiding? Kijk dan verder bij Toerisme & recreatie. 

Pedagogisch-medewerker-kinderopvang-3-ST

opleidingen Zorg & welzijn

Ben jij goed in het omgaan met mensen en ben je sociaal, flexibel en zelfstandig ingesteld? Dan is een van onze opleidingen in zorg en welzijn misschien iets voor jou!

ICT Skill Afblinks

ICT-opleidingen

Het oplossen van computerproblemen of het ontwikkelen van een computerprogramma is een sport voor jou. Je hebt technisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Misschien is een mbo-opleiding in de ICT dan iets voor jou! 

 

Allround-metselaar-1-FJ

opleidingen Bouw & infra

Je bent praktisch, houdt van aanpakken en je ziet graag resultaat van je werk. Je houdt van werken met gereedschappen. In bouw en infra werk je meestal samen in een ploeg en onder uiteenlopende weersomstandigheden.  

 

Technicus-middenkader-engineering-Werktuigbouw-2-SW

opleidingen Techniek

Kun je logisch denken, ben je praktisch ingesteld en houd je van het oplossen van problemen? Met een mbo-opleiding in de techniek ben je verzekerd van een afwisselend beroep met goede kansen op de arbeidsmarkt.

 

Entree-opleiding-AKA-administratie-2-DM

Entreeopleidingen

Je hebt geen vmbo-diploma en je wilt toch verder leren of straks een leuke baan vinden. Kies dan voor een entreeopleiding.