(Senior) docent AVO

0,6 fte, School voor Zorg, Welzijn & Sport, team Dienstverlening, Purmerend en Zaandam

Salaris Docent LB, max. € 5.228,- of senior docent LC, max. € 5.909,- bruto per maand op basis van een volledige aanstelling
Werkdagen: woensdag, donderdag en vrijdag.

Je werk

Als docent werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen. Daarnaast begeleid je individuele studenten en groepen in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

Over het team

Bij de opleiding Dienstverlening leiden we vakmensen op die aan de slag gaan in verschillende ondersteunende functies in de zorg, sport, recreatie of facilitaire dienstverlening. Als docent AVO ga je zowel Nederlands als Rekenen geven aan de opleiding Dienstverlening op met name niveau 2 en af en toe op niveau 3 en 4. Belangrijk om vooral affiniteit met de doelgroep van niveau 2 te hebben. 

Deze opleiding wordt gegeven in zowel Purmerend als Zaandam. Bij team DV ben je niet alleen een leraar, maar ook een loopbaancoach, een innovator en een teamspeler. Je werkt nauw samen met collega's om praktijkgericht onderwijs te creëren; juist voor de algemene vakken als Nederlands en rekenen. Je bent verantwoordelijk voor het hele leertraject: van lesvoorbereiding en uitvoering tot evaluatie en toetsing. Maar dat is niet alles; je coacht en motiveert studenten, zowel individueel als in groepen, om zich te ontwikkelen. Je neemt het voortouw in het vormgeven van het onderwijs d.m.v. innovatieve leermiddelen en boeiend lesmateriaal.

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega die beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met onze studenten niveau 2. Je bent in het bezit van, of studerend voor, een 2e graad lesbevoegdheid Nederlands of rekenen. Je vind het ook leuk samen met het team de onderwijskwaliteit te verbeteren en in het oog te houden. Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Ons aanbod

  • Een uitdagende baan als docent AVO bij een ambitieus team voor 20 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris voor een docent van maximaal € 5.228,- bruto per maand (schaal LB cao mbo) of voor een senior docent maximaal € 5.909,- bruto per maand (schaal LC cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting.

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en solliciteren

Voor informatie kun je je richten tot Annet van Rijssen, teammanager Dienstverlening, telefoon: 06-48491240 en e-mail: a.vanrijssen@talland.nl. Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het profiel, stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae zo spoedig mogelijk per e-mail aan: secretariaatzws@talland.nl. De sollicitatiegesprekken zullen zo spoeding mogelijk plaatsvinden. 

Bijzonderheden

Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract met uitzicht op verlening. De werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.