(Senior) docent Entree

0,8 - 1,0 fte, Team: Entree, Zaandam en Purmerend

Salarisschaal: Docent LB, max. € 5.228,- of senior docent LC, max. € 5.909,- bruto per maand op basis van een volledige aanstelling

De functie

Als docent zorg je in nauwe samenwerking met je collega’s voor de uitvoering en ontwikkeling van het beroepsonderwijs dat is afgestemd op de praktijk. De studenten van Entree hebben geen afgeronde vooropleiding. Zij zijn graag praktisch bezig en hebben veelal een korte spanningsboog. Dit vraagt van jou als docent een empathische houding waarbij tact, geduld, maar ook consequent handelen van groot belang is. Het onderwijs is gericht op het verkrijgen van een (nieuwe) kans in de maatschappij. Concreet betekent dit doorstroming naar een hoger niveau opleiding binnen het Regio College om een startkwalificatie te halen of een plaats op de arbeidsmarkt. 

Het team

Je geeft lessen op de locatie Cypressehout in Zaandam, maar ook lessen in Purmerend of op een externe locatie aan een BBL groep behoort tot de mogelijkheden. De diversiteit van de doelgroep vraagt om maatwerk, de lessen die je geeft richten zich vooral op de persoonlijke - en talentontwikkeling van de studenten. Naast je lesgevende taak ben je loopbaancoach van een groep, draag je bij aan onderwijsontwikkeling en begeleid je studenten in hun leerproces op school en bij hun stage, waarbij coachen en motiveren belangrijk is.

Jouw profiel

  • Je beschikt over aantoonbare ervaring en/of affiniteit met het mbo onderwijs.
  • Je vindt het leuk om meerdere vakken te doceren en bij voorkeur ook Nederlands
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het werkveld waarvoor onze studenten worden opgeleid.
  • Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren.
  • Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Ons aanbod

  • Een uitdagende baan als docent Entree bij een ambitieus team voor 32 – 40 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris voor een docent van maximaal € 5.228,- bruto per maand (schaal LB cao mbo) of voor een senior docent maximaal € 5.909,- bruto per maand (schaal LC cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting. 

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en solliciteren

Voor informatie kun je je richten tot Michel Koopmans, teammanager Entree, 06-22625079 of m.koopmans2@talland.nl. Herken je jezelf in het geschetste profiel mail dan zo snel mogelijk je sollicitatie naar secretariaatzws@talland.nl.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden na de reactie termijn.