Opleidingen Bedrijfsadministrateur

  • Financieel administratief mbo student kijkt in de camera

Financiën, automatisering, boekhouden en leidinggeven. Werken als financieel-administratief medewerker is heel afwisselend. Als administratief medewerker maak je de financiën van een organisatie inzichtelijk, ben je verantwoordelijk voor het kasgeld en controleer je alle declaraties. Voor ieder bedrijf is het belangrijk dat de administratie goed op orde is, rekeningen moeten worden betaald en facturen moeten worden verzonden. Alle gegevens binnen een organisatie moeten nauwkeurig worden vastgelegd, geordend en geanalyseerd. Het is nauwkeurig en verantwoordelijk werk. TIjdens je werk maak je veel gebruik van verschillende administratieve computerprogramma’s.

Wat leer je met (moderne) bedrijfsadministratie?

Je leert plannen, organiseren en je zaken altijd administratief op orde te hebben. Daarnaast besteed je aandacht aan het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden. Ook kun je goed omgaan met sociale media en hou je van afwisseling in je werk. Werk je graag met cijfers, ben je precies en integer? Dan is de opleiding en het werk als administratief medewerker wellicht iets voor jou.

Open dag mbo bedrijfsadministrateur

Wil je meer weten over de opleiding bedrijfsadministrateur? Kom dan een kijkje nemen op onze school en stel vragen aan docenten en studenten. Wij ontvangen je graag op onze open dag en maak kennis met het Regio College. Vind hier alle informatie rondom de open dagen en schrijf je in.

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Business Administration & Control Specialist 4 BOL Business administration & control specialist versneld 4 BOL
Ze stroomde door naar Finance & Control aan de HvA, waar ze...