Aanmelden bij het Regio College

Je bent er uit, je hebt gekozen. Of je je nu aan wilt melden voor een mbo-opleiding, vavo of een cursus, hier begint het!

*Check hieronder welke mbo-opleidingen een wachtlijst hebben.

 

Mbo-opleiding: aanmelden voor schooljaar 2024-2025*

Ben je uiterlijk 1 april aangemeld, voldoe je aan de vooropleidingseisen en neem je deel aan de kennismaking, dan heb je het recht toegelaten te worden tot de opleiding van je voorkeur. Je kan je ook na 1 april aanmelden, bij de meeste van onze opleidingen word je ook dan nog toegelaten, mits de opleiding geen wachtlijst heeft. Je moet wel voldoen aan de vooropleidingseisen en deelnemen aan de kennismaking.

Voor opleidingen met een beperkt aantal plaatsen (numerus fixus) geldt het toelatingsrecht niet. Voor deze opleidingen geldt: vol is vol.

Check je mailbox regelmatig, want via de e-mail informeren wij je over je aanmelding en nodigen we je uit voor je kennismaking bij de opleiding. Bij sommige opleidingen word je gevraagd om thuis ook een AMN Talentscan te maken.

* Vanaf 1 augustus wijzigt de naam van het Regio College in Talland College (dit in verband met onze samenwerking met het Horizon College). Voor een opleiding meld je je aan bij het Regio College. Het enige dat voor jou zal veranderen is de naam van de school.

Vavo: aanmelden voor 14 augustus

Meld je uiterlijk 14 augustus aan om te kunnen starten met je opleiding bij het vavo.

Opleidingen met numerus fixus

Doktersassistent, BOL niveau 4

Wachtlijst opleidingen

Sommige opleidingen hebben een wachtlijst. Je kan je wel aanmelden voor de opleiding maar je bent nog niet zeker bent van een plek. Staat jouw opleiding er tussen? Neem dan vooral contact met ons op om je alternatieven te bespreken.

Bekijk de wachtlijst opleidingen 

Uitleg en vragen aanmeldproces

Klik hier voor de uitleg over het aanmelden.

Stel je vraag aan het Onderwijs Service Team