Opleidingen Bouw en Infra

Werken in de bouw en infra is een behoorlijke uitdaging waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Je bouwt wegen, sporen en huizen. Je repareert bestaande gebouwen, of knapt ze op. Hierdoor werk je veel buiten op de bouwplaats. Het is belangrijk dat je rekening houdt met niet alleen jouw veiligheid, maar ook die van je collega’s. Je werkt vaak samen aan projecten en je moet dus extra alert zijn. Zie jij jezelf werken als timmerman, tegelzetter, metselaar of ga jij liever aan de slag met het uitdenken en voorbereiden van bouwprojecten? Schrijf je in voor de open dag!

Dit leer je tijdens de opleidingen Bouw en Infra

Wij verwachten dat je al een beetje handig bent en technisch bent ingesteld. Tijdens de opleiding leer je samenwerken, want in de bouw werk je meestal samen in een ploeg. Ook leer je het aanleggen van wegen, rioleringen of andere bouwprojecten. Een pittig maar leuk beroep waar je vaak in de buitenlucht aan het werk bent. Het hebben van hoogtevrees is dan ook niet ideaal wanneer je een bouwopleiding wilt volgen, voor sommige beroepen ben je namelijk regelmatig aan het werk op hoge steigers. 

Open dag bouw en infra

Heb je interesse in één van deze opleidingen, maar wil je eerst een kijkje nemen op onze school en vragen stellen aan docenten en studenten? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met het Regio College. Vind hier alle informatie rondom de open dagen en meld je aan.

Bekijk alle opleidingen in de Infra