Waarom het Regio College

We zijn hét mbo-college in de regio Zaanstreek-Waterland. Iedereen is welkom bij. Er heerst een gezellige en informele sfeer op school waar iedereen zichzelf kan zijn. Samen halen we het best in jou naar boven.

Iedereen Op De Juiste PlekOp de juiste plek

We zorgen ervoor dat iedereen goed terechtkomt. Dat doen we met de docenten, ons servicecentrum en onze loopbaancoaches. Het team passend onderwijs staat voor je klaar als je wat extra begeleiding nodig hebt.

Persoonlijk ContactPersoonlijk contact

Bij ons op school vinden we persoonlijk contact heel belangrijk. Studenten en docenten hebben een goede band. Elke student heeft een eigen loopbaancoach. Op het Regio College voel je je veilig en op je plek.

Versnelde Hbo OpleidingVersneld naar het hbo

Sommige studenten weten nu al dat ze willen doorstromen naar het hbo. Daarom bieden we veel niveau 4-opleidingen versneld aan. We bereiden je goed voor op jouw hbo-studie.

Verbonden Met De RegioVerbonden met de regio

Wij werken nauw samen met bedrijven in de regio. Daarom kun je vrijwel altijd een stage in de buurt vinden. En als een docent eens iets uit de theorie in het echt wil laten zien? Dan gaan we gewoon met de klas op bezoek bij een bedrijf!