Het Servicecentrum

We zitten voor je klaar voor vragen over opleidingen, studeren en begeleiding.

 

  • Wil je weten welke opleidingen er zijn en of je nog kunt aanmelden?
  • Of wil je hulp bij jouw opleidingskeuze?
  • Heb je vragen over studiefinanciering?
  • Heb je vragen over extra ondersteuning bij een handicap, chronische ziekte of persoonlijke problemen?

Kijk ook even bij 'veelgestelde vragen' of je vraag er bij staat.

Chat

We zijn van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 – 14.00 uur via de chat bereikbaar voor jouw vragen. De chatfunctie vind je rechtsonder op deze pagina. 

Bellen

Je kan ons bellen via (075) 681 90 01 van maandag tot en met donderdag van 09.00 – 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 – 14.00 uur.

Wil je liever door ons gebeld worden?

Vraag een terugbelverzoek aan. We proberen jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.  De bevestiging van je verzoek wordt naar jouw e-mailadres gestuurd. Check voor de zekerheid ook je spambox.

Studiekeuzehulp gesprek aanvragen

Heb je een vraag of twijfel je bijvoorbeeld nog tussen opleidingen en wil je hierover in gespek? Vul dan dit formulier in en klik op versturen.

E-mailen

Mail naar servicecentrum@regiocollege.nl en vermeld in het e-mailbericht:
> Naam en telefoonnummer.
> De vraag die je hebt. Als je vraag over een specifieke opleiding gaat, laat ons weten om welke opleiding het gaat. We proberen jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Heb je je aangemeld en/of ben je geplaatst en heb je nog vragen?

Heb je je aangemeld voor een opleiding en heb je vragen over deze aanmelding of over de kennismakingsprocedure? Of ben je al geplaatst voor een opleiding, maar heb je vragen over de start van het schooljaar (bijvoorbeeld leermiddelenlijst, introductie)? Neem dan contact op met het Onderwijs Service Team.