Menu
Mbo-opleidingen

Secretarieel

  • Directiesecretaresse handelt telefoontje af en geeft stukken aan haar manager.

Als directiesecretaresse, managementassistent of officemanager ben je een multitasker. Je adviseert en ondersteunt het management en stuurt secretariaatsmedewerkers aan. Veel bedrijven hebben een secretariaat. Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor het administratief ordenen en vastleggen van gegevens en coördineer je allerlei activiteiten, zoals zakenreizen, accommodaties en conferenties. Je onderhoudt contacten met klanten en organisaties.

Iets voor jou?

Heb jij je zaakjes altijd administratief op orde? Kun je je (huis)werk goed organiseren en plannen? En kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken? Kun je goed omgaan met sociale media en hou je van afwisseling in je werk? Dan is een opleiding tot secretaresse of managementassistent misschien iets voor jou.

Ben jij die duizendpoot die altijd alles regelt? En bovendien nauwkeurig, dienstverlenend en representatief? Kies dan voor een secretarieel beroep.

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Management assistant 4 BOL
Vind je opleiding Meld je aan Stel een vraag Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk tot 6 aprilProefstuderenBrochure 2020-2021 downloadenBrochure 2020-2021 downloaden