Office & management support

Specialist management support

Als specialist management support verveel je je nooit. In dit vak houd jij je bezig met veel afwisselende werkzaamheden. Jij bent het gezicht van de organisatie. Er gaat steeds meer online en daarom zorgen wij er in deze opleiding voor dat jij uitblinkt met jouw digitale skills. Niet alleen tijdens je opleiding maar ook daarna als je gaat werken of een vervolgopleiding kiest, in het hbo profiteer je van deze skills!

Dit leer je tijdens de opleiding Specialist management support

Jij leert bij ons precies hoe jij een agenda beheert, een evenement van A tot Z organiseert en de social media kanalen up-to-date houdt. Je verwerkt financiële gegevens, declaraties, eenvoudige facturen en bekijkt contracten die worden afgesloten met mogelijke leveranciers. Daarnaast leer je nieuwe relaties creëren en onderhoud je bestaande relaties. Spreekt dit je aan? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! 

Open dag Management support

Heb je interesse in deze opleiding, maar wil je eerst een kijkje nemen op onze school en vragen stellen aan docenten en studenten? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met het Regio College. Vind hier alle informatie rondom de open dagen en meld je aan.

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Office & Managementsupport specialist 4 BOL