Management support

Als specialist management support verveel je je nooit. In dit vak hou jij je bezig met veel afwisselende werkzaamheden. Jij leert bij ons via een online programma precies hoe jij een agenda beheert, een evenement van A tot Z organiseert en de sociale mediakanalen up-to-date houdt. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jij straks in staat bent om de administratie van een kantoor op rolletjes te laten lopen.

Als specialist management support ben jij het gezicht van de organisatie. Ook nu tijdens de coronacrisis is weer gebleken dat specialisten management support onmisbaar zijn in elk bedrijf. Er gaat steeds meer online en daarom zorgen wij er in deze opleiding voor dat jij uitblinkt met jouw digitale skills. Niet alleen tijdens je opleiding maar ook daarna als je gaat werken of een vervolgopleiding kiest in het hbo profiteer je van deze skills!
 
Versneld binnen twee jaar je diploma halen?
Wanneer jij de capaciteiten hebt om een versneld programma te volgen is het mogelijk om je diploma binnen twee jaar te halen. Je slaat dan een jaar over. Een half jaar na de start van je opleiding wordt bepaald of jij voor de versnelde opleiding in aanmerking komt.  

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Specialist management support 4 BOL