Opleiding Schoonheidsspecialist

Er is steeds meer aandacht voor gezondheid en gezond leven. Veel mensen vinden het daarnaast belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Niet alleen vrouwen, ook steeds meer mannen brengen daarom geregeld een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of kiezen voor een dagje wellness. Wellness biedt een ideale ontsnapping aan het dagelijkse, drukke bestaan. Gewoon even heerlijk ontspannen om vervolgens weer fris en stralend voor de dag te komen. Van een gezichtsbehandeling tot een complete lichaamsbehandeling, een massage of saunabezoek, er is voor ieder wat wils.

Wat leer je tijdens de opleiding Schoonheidsspecialist?

Als schoonheidsspecialist ben je sociaal en heb je een vlotte babbel, maar je moet ook kunnen aanvoelen wanneer je even niets hoeft te zeggen. Je leert hoe je een huidanalyse kunt uitvoeren en hoe je op basis daarvan een behandelplan kunt opstellen. Ook leer je precies en hygiënisch te werken en onderzoek je tijdens je opleiding de laatste trends op schoonheidsgebied. Daarnaast ben je onder alle omstandigheden vriendelijk en beleefd en ben je klantgericht. Spreekt dit je aan? Dan is een opleiding Schoonheidsspecialist echt iets voor jou!

Open dag

Heb je interesse in één van deze opleidingen, maar wil je eerst een kijkje nemen op onze school en vragen stellen aan docenten en studenten? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met het Regio College. Vind hier alle informatie rondom de open dagen en schrijf je in.

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Allround schoonheidsspecialist 4 BOL Schoonheidsspecialist 3 BOL