Menu
Mbo-opleidingen

Schoonheidsverzorging

Er is steeds meer aandacht voor gezondheid en gezond leven. Veel mensen vinden het daarnaast belangrijk om er goed verzorgd uit te zien. Niet alleen vrouwen, ook steeds meer mannen brengen daarom geregeld een bezoek aan de schoonheidsspecialiste of kiezen voor een dagje wellness. Wellness biedt een ideale ontsnapping aan het dagelijkse, drukke bestaan. Gewoon even heerlijk ontspannen om vervolgens weer fris en stralend voor de dag te komen. Van een gezichtsbehandeling tot een complete lichaamsbehandeling, een massage of saunabezoek, er is voor ieder wat wils.

Iets voor jou?

Geef je graag tips aan vriendinnen over bijvoorbeeld make-up en huidverzorging en vind je het leuk om de laatste trends te volgen? Dan is de opleiding tot schoonheidsspecialiste iets voor jou. Je gaat graag met mensen om. Vaak willen mensen hun verhaal kwijt, dat vind je een leuke kant van het beroep. Je kunt je goed inleven in mensen. Je bent dus bovenal integer. Verder ben je dienstverlenend en verzorgend. Vanzelfsprekend zie jij er zelf piekfijn uit. Je bent je eigen visitekaartje. Een flinke dosis stressbestendigheid en doorzettingsvermogen heb je ook nodig. Onder alle omstandigheden blijf jij beleefd en vriendelijk. Veel schoonheidsspecialisten werken voor zichzelf. Wil jij dat ook? Dan moet je goed zelfstandig kunnen werken. 

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Schoonheidsspecialist 3 BOL Allround schoonheidsspecialist 4 BOL
"Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik van kleins af...
"Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik al van jongs af...
Vind je opleiding Meld je aan Stel een vraag Je havo of vwo diploma snel halen?Meld je nu aan bij het vavo!Je havo of vwo diploma snel halen?Kom proefstuderenKom proefstuderenBrochure 2018-2019 downloadenBrochure 2018-2019 downloaden