Regio Collegepas

De Regio Collegepas is jouw persoonlijke pas met je naam, foto en studentnummer. Met de pas toon je aan dat je student bent bij het Regio College en krijg je toegang tot de gebouwen. Maar je kunt er nog meer mee doen, zoals printen en kopiëren of gebruik maken van een kluisje. Zorg er dus voor dat je je pas altijd bij je hebt. Ga je in Purmerend studeren? Dan hoef je geen foto in te sturen en krijg je je pas via het Horizon College (neem voor meer informatie contact op met locatie Purmerend).

Nadat je bent ingeschreven kun je met je inloggegevens van je Regio College account via onderstaande link een foto uploaden voor op je pas:

https://regiocollege.mijnomnipas.nl/site/surflogin

De foto moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je hele gezicht is goed zichtbaar en je kijkt recht in de camera (ingezoomed, zoals bij je paspoort of identiteitskaart).
  • De foto mag niet wazig of korrelig zijn.
  • De foto heeft een witte, lichte, effen achtergrond.
  • Accessoires zoals: in ear oordopjes, petten en zonnebrillen zijn niet toegestaan.

Regio College Pas

Let op: voldoet de foto niet aan de vereisten dan krijg je een afwijzingsmail van het Meldpunt en vragen we je opnieuw een foto in te sturen.

Lever de foto vóór 1 augustus aan, zodat we de studentenpas bij de start van het schooljaar kunnen uitreiken.

Problemen met je pas?
Ben je je pas verloren of is hij beschadigd? Neem contact op met het Meldpunt. Is je pas door eigen toedoen stuk of kwijt, dan moet je zelf een nieuwe pas betalen. De kosten hiervoor zijn € 10,-.

Vragen? Neem dan gerust contact op met het Meldpunt:
T: (075) 681 97 97
E: meldpunt@regiocollege.nl