(Senior) docent Verpleegkunde

0,6 – 1,0 fte, School voor Zorg, Welzijn en Sport – team Zorg, Purmerend en Zaandam

Salarisschaal: Docent LB, max. € 5.228,- of senior docent LC, max. € 5.909,- bruto per maand op basis van een volledige aanstelling

De functie

Als docent werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen. Daarnaast begeleid je individuele studenten en groepen in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

Over het team

Als team Zorg leiden we op tot verzorgende -IG, verpleegkundige en medewerker Maatschappelijk Zorg. Onze opleidingen worden gegeven op de locaties Purmerend en Zaandam. Bij team Zorg ben je niet alleen een leraar, maar ook een loopbaancoach, een innovator en een teamspeler. Je werkt nauw samen met collega's om praktijkgericht onderwijs te creëren. Je bent verantwoordelijk voor het hele leertraject: van lesvoorbereiding en uitvoering tot evaluatie en toetsing. Maar dat is niet alles; je coacht en motiveert studenten, zowel individueel als in groepen, om zich te ontwikkelen. Je neemt het voortouw in het vormgeven van het onderwijs d.m.v. innovatieve leermiddelen en boeiend lesmateriaal.

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een tweedegraads bevoegdheid verpleegkunde en bij voorkeur BIG geregistreerd. Ziekenhuis ervaring en/of expertise is een pré en MZ affiniteit is gewenst. Zij-instromers met minimaal aantoonbaar hbo werk- en denkniveau die bereid zijn de pedagogisch didactische aantekening te behalen worden ook uitgenodigd te solliciteren.

Ons aanbod

  • Een uitdagende baan als docent Verpleegkunde bij een ambitieus team voor 24 – 40 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris voor een docent van maximaal € 5.228,- bruto per maand (schaal LB cao mbo) of voor een senior docent maximaal € 5.909,- bruto per maand (schaal LC cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting.

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en solliciteren

Voor informatie kun je je richten tot Jan Willem van der Duin, team manager Zorg in Purmerend, telefoon 06-83799016 en email j.vanderduin@talland.nl of Simone Huistra, team manager Zorg in Zaandam, telefoon 06-25126292 of email s.huistra-naber@talland.nl. Stuur je sollicitatie vóór vrijdag 30 augustus naar Lisa Jonk, secretariaatzws@talland.nl.

Bijzonderheden

De reactietermijn is tot 1 september 2024. De functie gaat in op 1 november 2024. De sollicitatiegesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden na de reactie termijn.