Opleidingen Zorg en Welzijn

Je wilt graag een opleiding in de zorg en welzijn volgen, je vindt het leuk om met mensen te werken en je kunt je goed inleven in anderen. Lees hier meer over ons aanbod en ontdek welke van onze opleidingen Zorg & Welzijn bij je past.

Helpende-facilitair-1-MS
Doktersassistente-1-MS
Mbo-verpleegkundige-5-MS

Ontdek de opleidingen Verpleging en verzorging 

Binnen verpleging en verzorging draaien je dagelijkse werkzaamheden om zorg verlenen aan mensen. Zo kun je aan de slag gaan als verpleegkundige, helpende zorg en welzijn, verzorgende-IG of gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie.

 Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg 2 HP

Ontdek de opleidingen Maatschappelijke zorg

In de maatschappelijke zorg kun je omgaan met mensen van alle leeftijden. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als begeleider gehandicaptenzorg of specifieke doelgroepen. Je ondersteunt mensen in hun dagelijkse leven, zoals het huishouden, bij hun werkzaamheden en vrije tijd.

 Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 7 HP

Ontdek de opleidingen Pedagogisch werk

Als pedagogisch medewerker kun je werken met mensen van verschillende leeftijden. Je begeleidt mensen met het optimaal functioneren in hun leefomgeving. Dit doe je bijvoorbeeld bij een kinderopvang, in het onderwijs of bij instellingen. 

Onderwijsassistent-1-DM

Ontdek de opleiding Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent ga je werken met kinderen van de basis- of middelbare school. Je ondersteunt de juffen en meesters bij knutselles, geeft extra aandacht aan kinderen die dat nodig hebben, helpt je bij sportdagen en allerlei andere taken.