Opleiding Transport & logistiek

Chauffeur wegvervoer stelt haar navigatie in.

Nederland heeft in de transportwereld, door haar centrale ligging aan zee en de diepgewortelde handelsgeest, een naam hoog te houden. Met een eigen luchtvaartindustrie, havens van wereldformaat en een goede infrastructuur van snelwegen en rivieren. Transport en logistiek zijn van levensbelang voor de Nederlandse economie. Om het goederenvervoer in goede banen te leiden zijn logistieke vakmensen nodig. Logistiek medewerkers die ervoor zorgen dat alles op de juiste tijd en plaats klaarstaat. Vrachtwagenchauffeurs die alle goederen veilig en snel vervoeren, in Nederland en Europa. Kortom, een dynamische wereld: elke dag anders en altijd in beweging!

Dit leer je tijdens de BBL-opleiding Logistiek

Wil je aan de slag gaan in het magazijn? Dan leer je tijdens je opleiding zorgvuldig, georganiseerd en in teamverband werken. Werk je al in een magazijn en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Dan leer je mensen aansturen en het heft in handen te nemen. Lijkt het je leuk om dagelijks met een vrachtwagen op de weg te zitten? Dan moet je wel zelfstandig kunnen werken, want meestal ben je alleen onderweg. 

Open dag BBL-opleiding Logistiek

Heb je interesse in één van deze Logistiek bbl-opleidingen, maar wil je eerst een kijkje nemen op onze school en vragen stellen aan docenten en studenten? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met het Regio College. Vind hier alle informatie rondom de open dagen en schrijf je in.

Locatie BBL-opleiding Logistiek

De opleiding Transport & Logistiek (BBL) van het Regio College wordt gegeven in Zaandam. Het adres is Cypressehout 95.

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Chauffeur wegvervoer 2 BBL Logistiek medewerker 2 BBL Logistiek supervisor 4 BBL Logistiek teamleider 3 BBL