Menu
Mbo-opleidingen

Ondersteunende administratieve beroepen

  • Overlegsituatie op kantoor
  • financieel)-administratief-medewerker

Werken in een ondersteunend administratief beroep betekent veel meer dan alleen administratie. Als administratief medewerker of medewerker secretariaat zorg je ervoor dat de andere medewerkers hun werk probleemloos kunnen doen. Administratief medewerkers vind je in elk bedrijf. Het werk varieert. Facturen inboeken, post verzorgen, vakantiedagen bijhouden, maar ook de telefooncentrale bedienen of bezoekers ontvangen. Met een brede kantooropleiding kun je in vrijwel iedere organisatie aan de slag.
Het Regio College biedt de opleidingen Medewerker (financiële) administratie en Medewerker secretariaat en receptie.

Iets voor jou?

Heb jij je zaakjes altijd administratief op orde? Kun je je (huis)werk goed organiseren en plannen? En kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken? Kun je goed omgaan met sociale media en hou je van afwisseling in je werk? Dan is een ondersteunend administratief beroep misschien iets voor jou. Met een economisch-administratieve opleiding kun je alle kanten op!

 

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Medewerker (financiële) administratie 2 BOL Medewerker secretariaat en receptie 2 BOL
De vakken waarbij je de beroepssituatie nabootst vind ik het...
Vind je opleiding Meld je aan Stel een vraag Gezakt en toch naar het hbo!Meld je aan voor vavo (havo/vwo)Gezakt en toch naar het hbo!Kom proefstuderenKom proefstuderenBrochure 2019-2020 downloadenBrochure 2019-2020 downloaden