Administratieve dienstverlening

  • Assistent administratieve dienstverlening is iets aan het opschrijven en lacht in de camera

Assistent administratief medewerker

Werken als administratief medewerker betekent veel meer dan alleen administratie. Het werk varieert. Bijvoorbeeld facturen inboeken, post verzorgen, vakantiedagen bijhouden, maar ook de receptie bedienen en bezoekers ontvangen. Met een brede kantooropleiding kun je in vrijwel iedere organisatie aan de slag, bijvoorbeeld bij een boekhoudkantoor, maar ook op de receptie van een zwembad of hotel.

Dit leer je tijdens de opleiding administratieve dienstverlening

Tijdens je opleiding wordt je de wegwijs gemaakt in de verschillende  werkzaamheden, zoals het verwerken van teksten, aannemen van telefoongesprekken en ontvangen van bezoekers of klanten. Wil je werken aan vaardigheden zoals het te woord staan van klanten of het inboeken van facturen? Lijkt het je een uitdaging om tijdens je stage op een kantoor de administratie op orde te maken? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! 

Open dag Administratieve dienstverlening

Heb je interesse in deze opleiding, maar wil je eerst een kijkje nemen op onze school en vragen stellen aan docenten en studenten? Kom dan naar onze open dag en maak kennis met het Regio College. Vind hier alle informatie rondom de open dagen en meld je aan.

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Assistent Business Services 2 BOL