Menu
Mbo-opleidingen

Ondersteunende administratieve beroepen

  • Een telefoniste/receptioniste staat telefonisch een klant te woord.

Werken in een ondersteunend administratief beroep betekent veel meer dan alleen administratie. Als administratief medewerker of medewerker secretariaat zorg je ervoor dat de andere medewerkers hun werk probleemloos kunnen doen. Administratief medewerkers vind je in elk bedrijf. Het werk varieert. Facturen inboeken, post verzorgen, vakantiedagen bijhouden, maar ook de telefooncentrale bedienen of bezoekers ontvangen. Met een brede kantooropleiding kun je in vrijwel iedere organisatie aan de slag.
Het Regio College biedt de opleidingen Medewerker (financiële) administratie en Medewerker secretariaat en receptie.

Iets voor jou?

Heb jij je zaakjes altijd op orde? Kun je je (huis)werk goed organiseren? En kun je je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken? Wil je werken aan vaardigheden zoals het te woord staan van klanten of het inboeken van facturen? Lijkt het je een uitdaging om tijdens je stage op een kantoor de administratie op orde te maken? Met een economisch-administratieve opleiding kun je alle kanten op!

Opleidingen

Naam opleiding Niveau Leerweg
Medewerker (financiële) administratie 2 BOL Medewerker secretariaat en receptie 2 BOL
De vakken waarbij je de beroepssituatie nabootst vind ik het...
Vind je opleiding Meld je aan Stel een vraag ProefstuderenMeld je aanProefstuderenBrochure 2020-2021 downloadenBrochure 2020-2021 downloaden