Werken bij het Regio College

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting. 

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Bekijk ons actuele vacatureoverzicht hieronder en solliciteer direct of bekijk de vacatures bij het Horizon College.

Vacatures

Onderwijs

Stageconsulent / instructeur, 0,6-0,8 fte, team AG, Zaandam

Docent aardrijkskunde, 0,4-0,5 fte, team vavo, Zaandam

Docent Administratie, 0,6-0,8 fte, Business School, Zaandam

Docent natuurkunde, 0,5 fte, team vavo, Zaandam

(Senior) docent motorvoertuigen, (0.8 - 1,0 fte), team motorvoertuigentechniek, Zaandam

Ondersteunend

Momenteel geen vacatures.

Stageplaatsen

Stagiair Communicatie, voor team Communicatie & werving, Zaandam

Stagiair Events, 0,8 fte, voor team Communicatie & werving, Zaandam 


Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de cao mbo. Er is een tegemoetkoming in de ziektekosten en een eindejaarsuitkering van een volledige dertiende maand. Alle medewerkers, of ze nu in het onderwijs of in de ondersteuning daarvan werken, hebben 30 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen, tot een maximaal van 20 dagen.

Personeelsbeleid

Kwaliteit van arbeid is een belangrijk uitgangspunt van ons personeelsbeleid. Individuele professionele ontwikkeling en teamontwikkeling zijn, naast verzuimpreventie, belangrijke thema’s die in resultaatgesprekken tussen leidinggevende en medewerker aan de orde komen. Zo is er goede begeleiding van startende docenten en krijgen docenten de ruimte om te werken aan hun professionele ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers het beste uit henzelf halen. Zodat zij studenten kunnen helpen het beste uit henzelf te halen.

Inspraak

Ons college heeft een ondernemingsraad (OR). Het college van bestuur legt plannen ter advisering of ter instemming voor aan de OR. De bevoegdheden van de OR zijn vastgelegd in het OR-reglement.

Salaris

Met het salaris is niets mis. Als starter verdien je meteen goed. De cao mbo, de collectieve arbeidsovereenkomst voor de roc’s, heeft twee verschillende salarislijnen; een voor docenten en een voor de overige beroepen.

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Mail dan naar sollicitatie@regiocollege.nl.