Optiek | Aanvullende opleidingen

De opticien verricht een oogmeting.

Meer dan 50% van de Nederlanders heeft een bril of contactlenzen. Door de vergrijzing groeit het percentage van de bevolking dat gebruik maakt van een optisch hulpmiddel zoals brillen en contactlenzen. Het is daarom van groot belang dat de kwaliteit van de optiekbranche op niveau te houden en zo mogelijk te verbeteren. 

Optiek: mbo-opleidingen en aanvullende opleidingen

De afdeling Optiek van het Regio College biedt een aantal mbo-opleidingen aan zoals allround medewerker optiek, opticien en opticien manager, maar ook aanvullende opleidingen zoals de opleiding contactlensspecialist. Het Regio College beschikt over een compleet ingericht praktijklokaal en zes refractieruimtes. Onze docenten zijn gediplomeerd, ervaren en werken tevens in de praktijk.
Onze locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto.

Maatwerk

Daarnaast kunnen alle opleidingen voor groepen op maat en in de vorm van bijscholing of masterclass worden aangeboden, waarbij niveau, inhoud en locatie naar behoefte worden aangepast. Voor meer informatie voor onze maatwerkopleidingen en masterclasses kunt u contact opnemen met de afdeling Bedrijfsopleidingen: (075) 681 47 42. 

Opleidingen

Naam opleiding
Contactlensspecialist