Sectorgerichte Bedrijfsopleidingen bij Regio College

Bedrijfsopleidingen bieden wij aan in verschillende sectoren

 • Handel & Zakelijke dienstverlening
  Of u uw medewerkers nu op economisch terrein verder wilt laten ontwikkelen en scholen of verkoopvaardigheden wilt stimuleren, wij kunnen u zowel op financieel als commercieel terrein van dienst zijn. In verschillende sectoren is de digitalisering ver ontwikkeld. In het onderwijs zijn de laatste ontwikkelingen geïntegreerd.
 • Zorg & Welzijn
  Ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan momenteel snel. Beschikbare competenties van medewerkers moeten in een veranderende context worden uitgevoerd. Daarnaast moeten zij andere of nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Wij werken intensief samen met instellingen en organisaties in de gezondheidszorg. Hierdoor beschikken docenten over de juiste expertise en is de aansluiting met het werkveld adequaat.
 • ICT
  U kunt bij ons terecht voor opleidingen binnen ICT, met name gericht op functies als beheerder, support medewerker en als ontwikkelaar. Tevens verzorgen wij cursussen, gericht op het behalen van certificaten die in de branche worden gehanteerd. Vanuit ons netwerk bedienen wij bedrijven in de regio en daarbuiten. 
 • Bouw & Infra
  De bouwbranche is sterk in beweging. De economie trekt weer aan en daarmee neemt de vraag naar nieuwbouw- en verbouwprojecten toe. Dit geldt zowel voor de utiliteitsbouw als de woningbouw. Door de structuur van de woningmarkt, is een vervangingsvraag te verwachten. Ook op het terrein van weg- en waterbouw zijn de vooruitzichten positief. Onze banden met bedrijven in deze branches zijn hecht. Wij ontwikkelen met elkaar mee waardoor het onderwijs up-to-date is en de aansluiting met het werkveld optimaal.
 • Techniek
  Het Regio College heeft een lange traditie in het verzorgen van technische opleidingen aan bedrijven en organisaties. Vaak gaat het om specialistische opleidingen. Doordat uw bedrijfsprocessen voor ons voorop staan, zijn wij uiterst flexibel in startdatum en locatie. Over de wijze waarop de opleiding wordt opgebouwd is overleg.

Contact met bedrijfsopleidingen