Bereid je voor op de open dag

Het is bijna zover, de open dag. We snappen dat er veel komt kijken bij het maken van een studiekeuze. We helpen je hier graag stap voor stap bij. Ontdek hier meer over de verschillende opleidingswerelden van het Regio College. Lees ons magazine en bekijk hoe studenten onze school ervaren!

Ontdek onze opleidingswerelden

Techniek -ict -banner -def
Economie -toerisme -banner -3152022
Zorg -welzijn -sport -banner -def

 

Ons magazine

Lees alles over de verschillende werelden van het Regio College en lees wat onze studenten van de opleidingen vinden in ons nieuwe magazine!

Magazine

 

Studenten delen hun ervaring

Benieuwd wat onze studenten van het Regio College vinden? Stagiaires Jermo en Meike gingen op onderzoek uit en spraken in de serie Student Talk met studenten van verschillende opleidingen.

Student Talk

 

Tips voor je bezoek aan de open dag!

  1. Welke opleidingen lijken jou het leukst? Maak alvast een top 3. Een lijstje zorgt voor overzicht in je studiekeuze.
  2. Ontdek via Over de streep wat bij je past om zo je top 3 te kunnen maken.
  3. Ook is het handig om alvast vragen te bedenken voor je naar een open dag gaat. Zo weet je welke vragen je moet stellen als je er bent.

We hebben een handig lijstje met tips voor je gemaakt die je kan invullen en meenemen. Zo ga je voorbereid op pad. Download het lijstje hier en print deze uit om mee te nemen! 

Hulp bij je studiekeuze

Een mbo-opleiding kiezen is vaak niet gemakkelijk. Het Regio College helpt je daar graag bij. Check wat je allemaal kunt doen om er achter te komen wat je leuk en interessant vindt en welke opleiding daarbij past. 

Bekijk al onze Studiekeuzeactiviteiten

Meld je aan voor een opleiding