Facilitair medewerker A, receptie

0,9 fte, dienst Bedrijfsvoering, Zaandam

Salaris maximaal € 2.712,- bruto per maand (schaal 4 cao mbo) bij een volledig dienstverband

De dienst Bedrijfsvoering (waaronder de teams OST, Examenbureau, Financiële administratie, Personeel- en salaris-administratie, Huisvesting, Bedrijfsbureau en ICA vallen) ondersteunt en adviseert de onderwijsteams en diensten van het Regio College op uiteenlopende administratieve gebieden. Het team Bedrijfsbureau is per direct op zoek naar een receptionist(e) 0,9 fte (36 uur).

Je werk
Als receptiemedewerker ben jij het visitekaartje van de organisatie en verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden;

  • Het uitvoeren van alle voorkomende balie- en telefoniewerkzaamheden zoals het beantwoorden van het algemene nummer van het Regio College.
  • Het verzorgen van in- en externe post;
  • Het anticiperen op vragen en het klantvriendelijk beantwoorden of effectief doorverwijzen;
  • Het bijdragen aan teamontwikkeling en professionalisering van de receptie;
  • Het bijdragen aan veiligheid en leefbaarheid.

Je spreekt bijvoorbeeld gebruikers van het gebouw aan op de naleving van de geldende regels op het gebied van orde, netheid, veiligheid en algemeen fatsoen. Je verricht je werkzaamheden in een wisselend rooster zowel overdag als in de avonduren. De werkzaamheden vinden plaats op de locatie Zaandam.

Wij zoeken
Je hebt een positieve instelling en je bent een klantgericht en standvastig type. Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met dienstverlenende en administratieve werkzaamheden. Je bent nauwkeurig en je hebt een goede beheersing van Word, Excel. Tevens ben je in staat te relativeren, je organiseert je werk goed en denkt in oplossingen. Je kunt goed samenwerken, waarbij je je actief inzet voor het functioneren van het totale receptieteam. Bovendien kun je zowel mondeling als schriftelijk helder en duidelijk communiceren.

Wij bieden
Wij bieden je een uitdagende functie bij een professionele organisatie en een betrokken team van collega's. De duur van de aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, mogelijk met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 2.712,- bruto per maand (schaal 4 cao mbo) bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van de relevante werkervaring die je meebrengt. Daarnaast kun je profiteren van o.a. een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Informatie en sollicitatie
Voor informatie kun je je richten tot Noortje Bekebrede, teammanager Bedrijfsbureau, (075) 6819038 en nbekebrede@regiocollege.nl. Je sollicitatie kun je t/m 23 juni 2023 per e-mail richten aan Noortje Bekebrede, secretariaatdiensten@regiocollege.nl.