(Senior) docent motorvoertuigen

0,8 - 1,0 fte, team motorvoertuigentechniek, Zaandam
Als startende docent zonder bevoegdheid maximaal € 5.078,- (schaal LB cao mbo) of als docent met bevoegdheid maximaal € 5.740,- (schaal LC cao mbo)

Je werk

Als docent werk je samen met collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Jullie zorgen samen voor het integreren van het vak binnen de leerplannen. Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie) dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen. Daarnaast begeleid je individuele en groepen studenten in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

Over het team

Het team motorvoertuigentechniek bestaat uit ongeveer 30 docenten, werkzaam op de locaties Heerhugowaard en Zaandam. Wij bieden zowel bol- als bbl- opleidingen aan op niveaus 2, 3 en 4 die inspelen op de huidige en toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied. Het team is ambitieus, ondernemend, vernieuwingsgericht en enthousiast maar heeft zeker ook uitdagingen op het terrein van borgen van onderwijsresultaten en het effectief bedienen en begeleiden van de doelgroep.

Wij zoeken

Een enthousiaste collega die beschikt over aantoonbare ervaring en/of affiniteit met de branche motorvoertuigen. Je bent innovatief, creatief, staat open voor vernieuwing en zoekt de verbinding met het bedrijfsleven om het onderwijs zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het werkveld (waar de studenten zich uiteindelijk in bewegen). Je bent in het bezit van of studerend voor een relevante lesbevoegdheid of in bezit van een instructeursdiploma of bereid deze te halen. Zij-instromers met technische kennis op het gebied van motorvoertuigen die bereid zijn de pedagogisch didactische aantekening te behalen worden ook uitgenodigd te solliciteren.

Ben jij de kwaliteit- en resultaatgerichte teamspeler die wij zoeken en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen?

Wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie bij een professionele organisatie en betrokken collega's. Het betreft een tijdelijke aanstelling vanaf 1 augustus 2024 van één jaar met zicht op verlenging voor vast. Inschaling is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt en is conform de cao mbo in schaal LB (startende docent zonder bevoegdheid maximaal € 5.078,-) en schaal LC (docent met bevoegdheid maximaal € 5.740).

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting.

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en solliciteren 

Voor meer informatie kun je je richten tot Ben Koning-Reijne, teammanager motorvoertuigen in Heerhugowaard en Zaandam op 06-46414008 of bkoning-reijne@regiocollege.nl. Stuur je sollicitatie uiterlijk 3 juni a.s. naar secretariaatscholen@regiocollege.nl. De gesprekken vinden plaats op 5 en 6 juni 2024.