Menu

Kom naar onze open dag!

Open dag 22 november 2017 van 18 tot 21 uur

Weet jij al welke opleiding je wilt gaan volgen? in 2018? De open dag van het Regio College is dé plek om je te oriënteren op het vak van jouw toekomst.

110 mbo-opleidingen van het Regio College openen hun deuren. Bezoek de praktijk- en theorieruimtes, stel al je vragen aan docenten en studenten of doe, als je het niet weet, een gratis beroepentest. Je bent van harte welkom en je hoeft je niet van te voren aan te melden voor een bezoek aan de open dag. Wil je je meteen aanmelden? Neem dan je ID mee!

De open dag vindt plaats op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00 uur in:

Zaandam, Cypressehout 95-97. Hier vind je de mbo-opleidingen Administratie & Juridisch; Brede Kantooropleidingen; Secretarieel; Commercieel); ICT; Motorvoertuigentechniek en Transport & Logistiek. Hier vind je ook de informatiemarkt.

Zaandam, Cypressehout 99. Hier vind je de mbo-opleidingen Recreatie & Toerisme; (Detail)Handel & Optiek; Uiterlijke Verzorging; Assistenten in de Gezondheidszorg; Verpleging & Verzorging; Dienstverlening; Pedagogisch Werk; Onderwijsassistent; Entreeopleidingen; Elektro- en Installatietechniek.

Zaandam, Jufferstraat 3. Hier vind je de mbo-opleidingen Bouw (bij Bouwmensen). 

Zaandam, Jonkerplantsoen 2c. Hier vind je de mbo-opleidingen Metaal en Procestechniek (bij Tetrix).

Koog a/d Zaan, Wezelstraat 7b. Hier vind je de mbo-opleidingen Sport & Bewegen (in Topsporthal de Koog).

Purmerend, Spinnekop 2. Hier vind je mbo-opleidingen Verpleging & Verzorging en Agogische Beroepen. Hier vind je ook de informatiemarkt.

 

In schooljaar 2017-2018 hebben we de volgende open dagen:

  • 22 november 2017, van 18.00 tot 21.00 uur, in Zaandam en Purmerend.
  • 24 januari 2018, van 18.00 tot 20.30 uur, in Zaandam en Purmerend.
  • 21 maart 2018, van 18.00 tot 20.00 uur, in Zaandam en Purmerend.
  • 20 juni 2018, van 18.00 tot 20.00 uur (beperkte informatiemarkt, alleen in Zaandam).

Vragen om te stellen tijdens een open dag

Welke vragen kan ik stellen? Hier vind je een handige vragenlijst die je als voorbereiding en tijdens de infoavond kunt gebruiken.

Bezoekers van onze open dagen zijn enthousiast:

Judith, moeder van Tamara(16): "Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn in het mbo! Mijn dochter weet nu zeker dat ze tandartsassistente wil worden. Dat is een fijn gevoel.”

Patrick (16): “Ik twijfelde nog tussen elektrotechniek en ICT. Nu weet ik wat ik moet kiezen en heb me meteen ingeschreven.”

Dimil (15): "Ik ga pas over een jaar naar het roc. Ik kon een beroepskeuzetest doen en nu weet ik alvast waar ik straks naartoe ga."

Daan (17): "Cool dat studenten die zelf de opleiding doen je helpen."  

Parkeren bij het Cypressehout in Zaandam

Helaas is er bij onze panden aan het Cypressehout beperkt parkeerruimte. Tijdens de open dagen hebben we geregeld dat u op korte loopafstand in de buurt kunt parkeren. Zie dit kaartje.

Open Dag November 2017 2
Plan mijn reis
Een dag bij het Regio CollegeEen dag bij het Regio CollegeKies een vak met grote baankansGroot tekort aan operators Kies een vak met grote baankans