Menu

Open dag Infra

Op zoek naar een studie die bij jou past? Kom naar onze online open dag

Op woensdag 9 december van 16.00 tot 21.00 uur vindt de online open dag plaats voor alle infra opleidingen van het Regio College. Deze online open dag wordt gegeven door middel van online voorlichtingsrondes. Deze zijn te volgen vanaf je bank, bureau of zelfs vanuit je bed! Je moet je wel vooraf aanmelden zodat we je een uitnodiging kunnen versturen.

Werken in infra

Infra is een ander woord voor grond-, water- en wegenbouw en biedt een wereld aan beroepen. Met werken in infra draag je letterlijk een steentje bij aan de maatschappij voor nu en de toekomst. Wil jij meer te weten komen over onze opleidingen? Meld je dan nu aan voor de online open dag en wie weet werk jij straks mee aan de infrastructuur van de toekomst! 

 

SPG locatie bezoeken

De open dag is dus online, maar mocht je toch een bezoekje willen brengen aan de praktijklocatie van SPG, dan kan dat! Door een bezoekje te brengen aan de locatie krijg je een goede indruk van de locatie waar jij je lessen zal gaan volgen. Tevens vinden hier allerlei activiteiten plaats zoals het opboren van een zadel gasleiding, een puzzel met straatverbanden en spijkerslaan op tijd.
Het is wel belangrijk om te weten dat er geen voorlichtingen plaatsvinden tijdens het locatiebezoek. Wil je SPG bezoeken, meld je dan hier aan.

Geen tijd in december? Het Regio College heeft nog meer open dagen

  • Woensdag 27 januari 2021, 18.00 - 20.30 uur (opleidingen alle locaties*)
  • Woensdag 10 maart 2021, 18.00 - 20.00 uur (opleidingen Zaandam, Koog aan de Zaan*)
  • Donderdag 10 juni 2021, 18.00 - 20.00 uur (opleidingen Zaandam*)

* De vorm waarin deze open dag wordt aangeboden is nog onbekend.