Menu

Open dagen

Open dagen

Het Regio College heeft een aantal open dagen per schooljaar. Tijdens je bezoek aan een open dag kun je de praktijk- en theorielokalen bezoeken, docenten en studenten ontmoeten en al je vragen stellen. Het is een heel goede manier om kennis te maken met het Regio College en de opleiding die je wilt gaan volgen. Je proeft meteen wat van de sfeer en je kunt al je vragen stellen. Weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Tijdens een open dag zijn er studie- en beroepskeuze adviseurs aanwezig en kun je gratis een beroepskeuzetest doen. 

Je bent van harte welkom en je hoeft je niet van te voren aan te melden voor een bezoek aan de open dag. Wil je je meteen aanmelden? Neem dan je ID mee!

Moet je nog een keuze maken voor schooljaar 2017-2018 en heb je daar nog vragen over? Neem dan contact op met ons Servicecentrum. Zij kunnen al je vragen beantwoorden.

In schooljaar 2017-2018 hebben we de volgende open dagen:

  • 22 november 2017, van 18.00 tot 21.00 uur, in Zaandam en Purmerend.
  • 24 januari 2018, van 18.00 tot 20.30 uur, in Zaandam en Purmerend.
  • 21 maart 2018, van 18.00 tot 20.00 uur, in Zaandam en Purmerend.
  • 20 juni 2018, van 18.00 tot 20.00 uur (beperkte informatiemarkt, alleen in Zaandam).

Vragen om te stellen tijdens een open dag

Welke vragen kan ik stellen? Hier vind je een handige vragenlijst die je als voorbereiding en tijdens de infoavond kunt gebruiken.

Bezoekers van onze open dagen zijn enthousiast:

Judith, moeder van Tamara(16): "Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn in het mbo! Mijn dochter weet nu zeker dat ze tandartsassistente wil worden. Dat is een fijn gevoel.”

Patrick (16): “Ik twijfelde nog tussen elektrotechniek en ICT. Nu weet ik wat ik moet kiezen en heb me meteen ingeschreven.”

Dimil (15): "Ik ga pas over een jaar naar het roc. Ik kon een beroepskeuzetest doen en nu weet ik alvast waar ik straks naartoe ga."

Daan (17): "Cool dat studenten die zelf de opleiding doen je helpen."  

 

21 juni
Plan mijn reis
Een dag bij het Regio CollegeEen dag bij het Regio CollegeKies een vak met grote baankansGroot tekort aan operators Kies een vak met grote baankans