Inschrijven open dag op locatie

Kom langs bij de opleidingsrichting van jouw keuze tijdens de open dag op 26 en 27 november.  Voor verschillende opleidingsrichtingen zijn voorlichtingsronde beschikbaar. De voorlichtingsrondes duren een uur. Op vrijdag zijn deze tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Je kan je inschrijven voor zoveel voorlichtingsrondes als je wilt. Let er wel op dat ze elkaar niet overlappen. Je mag één ouder/verzorger meenemen. Klik hieronder op een van de opleidingsrichtingen en schrijf je in voor een voorlichtingsronde op locatie. Er is beperkt plek per voorlichtingsronde. 

Geen plek meer bij de voorlichtingsronde van jouw keuze? Schrijf je dan in voor proefstuderen. We doen ons best doen om je op een ander moment een dag(deel) mee te laten lopen. Of neem contact op met ons. Wij zitten voor je klaar voor vragen over opleidingen, studeren en begeleiding. We helpen je graag!

Let op, wij volgen de coronarichtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat het dragen van een mondkapje verplicht is en we zo veel mogelijk 1,5 meter afstand houden van elkaar.

Retail ict optiek economie en administratie
uiterlijke verzorging toerisme en recreatie techniek zorg en welzijn
versnelde opleidingen entreeopleiding
Retail
economie en administratie
ict
optiek
uiterlijke verzorging
techniek
toerisme en recreatie
zorg en welzijn
versnelde opleidingen
entreeopleiding