Stageconsulent / instructeur

0,6-0,8 fte, team Assistenten gezondheidszorg, Zaandam

Schaal 8, max. € 4.069,- bruto per maand op basis van een volledige aanstelling

Je werk

Als stageconsulent ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de gehele beroepspraktijkvorming van een opleiding. Met de nadruk op de begeleiding van de student en de contacten met bedrijven en instellingen. Je kent de praktijk waarvoor wordt opgeleid van binnenuit en je bent de directe schakel tussen student, praktijk en onderwijs. De administratieve ondersteuning wordt gedaan door een medewerker van bureau Onderwijsondersteuning.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor het werkveld, onderhoud bestaande contacten en zoekt actief naar nieuwe stageplekken. Je reageert alert op vragen en opmerkingen vanuit het werkveld wat de bpv betreft. Dit doe je in een directe lijn met de docenten van het opleidingsteam. Je begeleidt de studenten en zorgt voor een goede match tussen student en bedrijf. Je voert voortgangsgesprekken in de praktijk, waarbij je naast de student zit en meekijkt bij de voortgang van de student in de beroepspraktijkvorming. Dankzij jou weet de student waar hij aan moet werken en wat goed gaat. Gaat er iets mis in de driehoek bedrijf, student en school, dan zorg jij, eventueel in overleg met de regisseur bpv dat dit vlot getrokken wordt in het belang van alle partijen. Je hebt daarbij een korte lijn met de docent die de loopbaancoach van de student is, over de voortgang in de bpv. Je kent de eisen van de opleiding, maar bent niet verantwoordelijk voor de beoordeling van de student door de praktijk. Je werkt nauw samen met de docenten en het opleidingsteam wat de inhoud en de eisen van de praktijk betreft. Je opereert vanuit het team assistenten gezondheidszorg.

Behalve dat je werkzaam bent als stageconsulent, vul je een gedeelte van de vacature in als instructeur tijdens de praktijklessen. Samen met de docent geef je de tandheelkundige praktijkvakken, zoals assisteren bij het zetten van een vulling, wortelkanaalbehandeling, extractie enzovoort. 

Een splitsing van stageconsulent en instructeur is mogelijk. Mocht je jezelf herkennen in het profiel van de stageconsulent, maar kan je geen ondersteuning bieden bij de praktijklessen, dan is het verzoek om toch te solliciteren. Andersom geldt ook: mocht je jezelf herkennen in de vacature voor instructeur en niet van stageconsulent, dan is ook het verzoek om te solliciteren. Geef in beide gevallen duidelijk aan dat je op een gedeelte van de vacature solliciteert.

Wij zoeken

We zijn op zoek naar een medewerker die vol enthousiasme deze functie op zich neemt. Je bent daadkrachtig, dienstverlenend en proactief. Je kunt goed de verbinding maken met het werkveld, docenten en studenten. Je hebt aantoonbare ervaring in het op- en uitbouwen van (bestaande) netwerkcontacten en in acquisitie, bij voorkeur in het werkveld van de tandartsen. Je kunt prima zelfstandig werken, waarbij je direct samenwerkt met de administratieve ondersteuning. Je bent communicatief sterk, kunt hierbij ook digitale tools inzetten en hebt een pioniersgeest. Je hebt aantoonbaar mbo+ en/of hbo werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van een auto en bereid om, in ieder geval, op dinsdagen en vrijdagen te werken.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan als stageconsulent bij een ambitieus team voor 24-32 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris voor een stageconsulent is maximaal €4.069,- bruto per maand (schaal 8 cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting.

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en solliciteren

Voor informatie kun je je richten tot Yvonne Minneboo, teammanager AG, yminneboo@regiocollege.nl. Herken je jezelf in het geschetste profiel mail dan zo snel mogelijk je sollicitatie naar secretariaatzws@regiocollege.nl.