(Sr.) docent infra

0,8-1 fte, school voor Techniek & ICT, Heerhugowaard

Salaris senior docent maximaal € 5.229,= (schaal LC cao mbo), docent maximaal € 4.615,= bruto per maand (schaal LB cao mbo)

Je werk
Als docent werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Daarbij zorgen jullie samen voor het integreren van het vak binnen de leerplannen. Het is mede jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen. Daarnaast begeleid je individuele en groepen studenten in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

Wij zoeken
Een enthousiaste collega met ervaring in de infra. Daarbij ben je breed inzetbaar voor de diverse infra-opleidingen, specifiek voor de opleiding Uitvoerder bouw/infra niveau 4.
Je hebt liefde voor het vak en vind het leuk om jouw kennis over te dragen en studenten op te leiden tot de beste vakmensen op het gebied van infra. Je bent in het bezit van of studerend voor een 2de graads lesbevoegdheid. Of je bent een ervaren vakman met ambitie in het onderwijs en beschikt over een hbo diploma of mbo niveau 4 diploma, met middels een assessment aantoonbaar hbo werk- en denkniveau, die bereid is de pedagogisch didactische aantekening (PDG) te behalen. Wij ondersteunen je dan bij het behalen van je PDG. Dat betekent dat wij je begeleiden gedurende de opleiding en de kosten van de opleiding volledig vergoeden.

Je bent in staat het onderwijs toe te passen binnen niveau 2, 3 en 4 in de beroeps begeleidende leerweg (bbl). In het kader van het volgen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied heb je contact met het werkveld (waar de studenten zich uiteindelijk in bewegen) en heb je inzicht in de bedrijven- en/of instellingenstructuur. Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren. Tenslotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Wij bieden
We starten in eerste instantie met een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao mbo. Het salaris bedraagt voor een sr. docent maximaal € 5.229,= (schaal LC cao mbo), voor een docent maximaal € 4.615,= bruto per maand (schaal LB cao mbo) bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van de relevante werkervaring die je meebrengt. Daarnaast kun je profiteren van o.a. collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Informatie en sollicitatie
Voor informatie kun je je richten tot Jacco Besseling, teammanager Bouw en Infra, 06-38430445 / jbesseling@regiocollege.nl.
Herken je jezelf in het geschetste profiel stuur dan je sollicitatie per e-mail aan secretariaatscholen@regiocollege.nl.