(Senior) docent Engels, team Assistenten gezondheidszorg

0,6 - 0,8 fte, School voor Zorg, Welzijn & Sport, Zaandam
Salaris maximaal € 5.740,- bruto per maand (seniordocent), € 5.078,- bruto per maand (docent), bij een volledig dienstverband.  

Je werk: 

Als (senior) docent werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Daarbij zorgen jullie samen voor het integreren van het vak binnen de leerplannen. Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen.

Je geeft les aan onze studenten van de opleiding doktersassistent, apothekersassistent en tandartsassistent. Daarnaast begeleid je individuele en groepen studenten in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.
De (senior) docent zet zich in voor het functioneren van het team, waarbij kwaliteit en continuïteit van de werkprocessen, samenwerking en (eigen) professionalisering voorop staan. De (senior) docent levert een extra ondersteuning in de vertaalslag van innovaties binnen het Regio College naar het team.

Wij zoeken: 

 • Je beschikt over aantoonbare ervaring en/of affiniteit met het mbo onderwijs.
 • Je bent in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Engels of een andere bevoegdheid en bereid de tweedegraads lesbevoegdheid van Engels te behalen.
 • We staan ervoor open om in gesprek te gaan met een kandidaat die net is gestart met de opleiding.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als loopbaancoach van studenten.
 • Je bent in staat het beroepsgerichte onderwijs toe te passen binnen de verschillende opleidingsrichtingen die wij aanbieden.
 • Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren.
 • We kunnen je als (senior) docent (in overleg) inzetten op een specifieke expertise. Voor deze rol dien je stevig in je schoenen te staan, beschik je over coördinerende en analyse vaardigheden. Je bent een echte zelfstarter en krijgt je collega’s gemakkelijk met je mee.
 • Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Wij bieden: 

 • Een uitdagende baan als (senior) docent Engels bij het team AG van 24 tot 32 uur per week (dinsdag en vrijdag zijn vaste werkdagen i.v.m. vergaderingen en aanwezigheid van bbl-klassen. Overige dag(en) in overleg.
 • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
 • Het salaris bedraagt voor een seniordocent  maximaal € 5.740,- bruto per maand (schaal LC cao mbo), voor een docent maximaal € 5.078,-bruto per maand (schaal LB cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt.  
 • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Wie we zijn

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we al één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting. Lees meer over het Talland College. We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt, samen met meer dan 17.000 studenten en ruim 1800 medewerkers. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven.

Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder zijn eigen unieke talenten. Dit helpt ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie kun je je richten tot Yvonne Minneboo, teammanager Assistenten in de gezondheidszorg, yminneboo@regiocollege.nl. Telefoonnummer: 06-52161266. Herken je jezelf in het geschetste profiel stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie per e-mail naar secretariaatscholen@regiocollege.nl

Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure.