Docent Economie, team Administratief & Juridisch

0,8-1 fte, voor de school Economie & Toerisme, Zaandam
Salaris voor een docent van maximaal € 4.930,- bruto per maand (schaal LB cao mbo) of voor een senior docent maximaal € 5.573,- bruto per maand (schaal LC cao mbo) bij een volledig dienstverband.

Je werk

Als docent Economie werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Het is jouw taak het onderwijs te verzorgen (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten. Je werkt binnen het team Administratief Juridisch. Studenten worden hier opgeleid tot specialist bedrijfsadministratie of juridische dienstverlening op niveau 3 en 4. Daarbij verzorg je diverse economische vakken zoals financiële administratie, bedrijfseconomie, rekenen en simulatielessen. Daarnaast begeleid je studenten in hun leerproces, door middel van (loopbaan)coaching.

Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum. Administratief Juridisch is onderdeel van de Business school. De Business school biedt studenten een brede basis van economische vakken en daarnaast worden de studenten intensief begeleid in hun ontwikkeling naar een volwassen, zelfstandig professional. Een breed basis (half) jaar is hier een onderdeel van. Jij draagt als docent Economie hieraan bij.

Wij zoeken

  • Je beschikt over aantoonbare ervaring en/of affiniteit met het mbo-onderwijs en het verzorgen van lessen met een economisch thema.
  • Daarnaast ben je in het bezit van of studerend voor een 2e graad lesbevoegdheid. Zij-instromers met minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau die bereid zijn de pedagogisch didactische aantekening te behalen worden ook uitgenodigd te solliciteren.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het werkveld waarvoor onze studenten worden opgeleid.
  • Je hebt aantoonbare ervaring als en/of interesse in loopbaan coaching van studenten.
  • Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren.
  • Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan als docent Economie bij een ambitieus team voor 32-40 uur per week (een andere arbeidsomvang is in overleg mogelijk).
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris voor een docent van maximaal € 4.930,- bruto per maand (schaal LB cao mbo) of voor een senior docent maximaal € 5.573,- bruto per maand (schaal LC cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie kun je je richten tot Marjolein Bos, teammanager Business school, mbos@regiocollege.nl. Herken je jezelf in het geschetste profiel stuur dan zo snel mogelijk je sollicitatie per e-mail naar secretariaatscholen@regiocollege.nl.

Het Regio College gaat fuseren met het Horizon College. Ben je benieuwd? Lees hier waarom.

Het opvragen van referenties is onderdeel van de procedure.