Docent bouwkunde

0,8 fte, voor de school Techniek & ICT, Zaandam - Jufferstraat

Salaris senior docent maximaal € 5.229,- bruto per maand (schaal LC cao mbo), docent maximaal € 4.615 bruto per maand (schaal LB cao mbo)

Je werk
Als docent bouwkunde werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Daarbij zorgen jullie samen voor het integreren van het vak binnen de leerplannen. Het is jouw taak het onderwijs (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie) dat is afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten, te verzorgen. Daarnaast begeleid je individuele en groepen studenten in hun leerproces, waarbij coachen en stimuleren belangrijke aspecten zijn. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

Wij zoeken
Een enthousiaste collega die beschikt over aantoonbare ervaring en affiniteit met de bouwbranche. Je bent in het bezit van, of studerend voor, een relevante lesbevoegdheid of in bezit van een instructeursdiploma of bereid deze te halen. Je bent in staat het onderwijs toe te passen binnen de opleiding niveau 2 en 3 Timmerman in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). In het kader van het volgen van de ontwikkelingen binnen het vakgebied heb je contact met het werkveld (waar de studenten zich uiteindelijk in bewegen) en heb je inzicht in de bedrijven- en/of instellingenstructuur. Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren. Tenslotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Wij bieden
In eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao mbo. Het salaris bedraagt voor een seniordocent maximaal € 5.229,- bruto per maand (schaal LC cao mbo), voor een docent maximaal €4.615 bruto per maand (schaal LB cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt.

Informatie en sollicitatie
Voor informatie kun je je richten tot Henk Walst, teammanager Bouw, 06-38 430 445 / hwalst@regiocollege.nl.
Spreekt de functie je aan en herken je jezelf in het profiel, stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae zo snel mogelijk per e-mail aan secretariaatscholen@regiocollege.nl.