Docent administratie, Business school

0,6 - 0,8 fte, Business school, team Administratie en Juridisch, Zaandam

Salaris max. € 5.078,- (docent LB ) of max. € 5.740,- (senior docent LC) bruto per maand bij een volledige aanstelling.

De Business school wordt gevormd door de opleidingen binnen het economisch domein. We streven naar hoogwaardig, relevant en uitdagend onderwijs voor onze studenten. Ons doel is om studenten effectief te begeleiden en hen inzicht te geven in de betekenis van hun opleiding (beroep) binnen de context van het bedrijfsleven of organisaties. Voor onze partners in de regio (o.a. vo, hbo, stagebedrijven) hebben we een helder profiel en worden we gezien als een betrouwbare samenwerkingspartner.
De kracht van de Business school ligt in onze gezamenlijke inspanningen. We geloven dat we van elkaar kunnen leren en door samen te werken bereiken we synergie die de kwaliteit van ons onderwijs én daarmee onze impact op de studenten versterkt.

Je werk

Als docent administratie geef je les aan studenten op niveau 4 en werk je samen met een team collega’s aan de ontwikkeling en vernieuwing van het (beroeps)onderwijs dat is afgestemd op de praktijk. Het is jouw taak het onderwijs te verzorgen (voorbereiding, uitvoering, toetsing en evaluatie), afgestemd op de leerbehoeftes van de studenten. Zelf vormgeven aan het onderwijs doe je ook door het ontwikkelen van leermiddelen, lesmateriaal, modulen en andere delen van het curriculum.

Wij vragen

  • Je beschikt over aantoonbare ervaring en/of affiniteit met het mbo onderwijs en met het verzorgen van lessen rekenen. Daarnaast ben je instaat om simulatielessen te geven gericht op de praktijk.
  • Je bent in het bezit van of studerend voor een 2e graads lesbevoegdheid. Zij-instromers met minimaal aantoonbaar hbo werk- en denkniveau die bereid zijn de pedagogisch didactische aantekening te behalen worden ook uitgenodigd te solliciteren.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het werkveld waarvoor onze studenten worden opgeleid.
  • Je hebt affiniteit met onze studenten en je kunt je inleven in hun drijfveren.
  • Ten slotte ben je een teamspeler, werk je kwaliteit- en resultaatgericht en beschik je over gevoel voor humor, aanpassings- en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan als docent administratie bij een ambitieus team voor 24 – 32 uur per week.
  • Een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor een jaar en met uitzicht op verlenging.
  • Een salaris voor een docent van maximaal € 5.078,- bruto per maand (schaal LB cao mbo) of voor een senior docent maximaal € 5.740,- bruto per maand (schaal LC cao mbo) bij een volledig dienstverband. Je salaris is afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die je meebrengt. 
  • Daarnaast kun je profiteren van een ruime verlofregeling, collectiviteitskorting ziektekostenverzekering, fietsplan, ruime mogelijkheden tot scholing, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

Over ons

Regio College en Horizon College gaan in schooljaar 2024-2025 samen verder als Talland College. Sinds 1 januari 2024 zijn we één stichting. Word je aangenomen, dan kom je in dienst van deze nieuwe stichting.

We zijn een onderwijsinstelling waar vernieuwend onderwijs wordt gemaakt met ruim 1.800 medewerkers voor meer dan 17.000 studenten. Op onze locaties in Noord-Holland, Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Purmerend en Zaanstad, verzorgen we meer dan 200 mbo-opleidingen. Hierin werken we nauw samen met organisaties en het bedrijfsleven. Ons college staat midden in de samenleving. Onze studenten en medewerkers hebben een diverse achtergrond met ieder eigen unieke talenten. De verschillen in mensen helpen ons nog beter onderwijs te geven. Bij ons krijg je het vertrouwen om te werken vanuit je expertise in samenwerking met elkaar.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie kun je je richten tot Marjolein Bos, teammanager Business school, team Administratie en Juridisch, mbos@regiocollege.nl. Herken je jezelf in het geschetste profiel mail dan zo snel mogelijk je sollicitatie naar secretariaatscholen@regiocollege.nl.

Bijzonderheden

De sollicitatiegesprekken zullen zo spoedig mogelijk plaatsvinden na de reactietermijn.