Cursussen en scholing

Wilt u een voor werk of privé een cursus volgen?

Het Regio College biedt een groot aantal cursussen en scholingsmogelijkheden voor volwassenen. Een divers aanbod voor beginners of gevorderden. Uiteenlopend van kennismaken met de computer tot een volledig diploma in bijvoorbeeld administratie. Onze docenten zijn gekwalificeerd en staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit van het onderwijs.

De cursussen worden vaak in de avonden gegeven. De locaties van het Regio College zijn goed bereikbaar per openbaar vervoer en per auto. U kunt gratis parkeren op ons terrein.

Heeft u vragen, bijvoorbeeld over inschrijving, cursusroosters, kosten of maatwerk voor bedrijven, dan kunt u contact opnemen met ons Servicecentrum. Zij denken graag met u mee of brengen u zo nodig in contact met een medewerker van het opleidingsteam.

Bedrijfsadministratie

U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal cursussen op het gebied van bedrijfsadministratie. Of het nu gaat om basiskennis of om het halen van een algemeen erkend diploma, door de modulaire opbouw van de cursussen heeft u maximale flexibiliteit.

Computercursussen

Wilt u kennismaken met de computer en/of Word of Excel leren? Op het Regio College krijgt u les van gekwalificeerde docenten met lesprogramma's die aan de meest actuele eisen voldoen.

Optiek

Het Regio College beschikt over een compleet ingericht praktijklokaal en zes refractieruimtes. Onze docenten zijn gediplomeerd, ervaren en werken tevens in de praktijk.

Zorg en welzijn

Het werkveld van Zorg en welzijn is groot en afwisselend. Er is, zeker de komende tien jaar, veel werkgelegenheid. Laat u om- of bijscholen.

Opleidingen

Naam opleiding
BIG-scholing herregistratie voor verpleegkundigen Gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) Contactlensspecialist Basiskennis boekhouden (BKB®) Basiskennis calculatie (BKC®) Financieel administratief medewerker Praktijkdiploma boekhouden (PDB®) Praktijkdiploma boekhouden examentraining Moderne bedrijfsadministratie (MBA) Examentraining Moderne bedrijfsadministratie (MBA) Basiscursus computerboekhouden met AccountView Kennismaken met de computer Basiscursus Word Basiscursus Excel Vakopleiding Bedrijfsadministratie & Accountancy (VBA®) hbo-niveau Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)