Menu
Help mij kiezen

Workshop Samen Kiezen voor het Mbo

Workshop samen kiezen

Op 13 en 18 november 2019 zullen weer workshops 'Samen kiezen voor het mbo' plaatsvinden. Vanaf eind september kunt u zich hiervoor aanmelden via deze pagina.

Het kiezen van een passende vervolgopleiding is niet eenvoudig. Als ouder zou je je kind daarbij willen helpen, maar hoe doe je dat het best? Wat kun je doen om je kind gericht tot een keuze te laten komen? Welke vragen stel je daarbij en welke acties onderneem je?

Het Regio College organiseert speciaal voor ouders én hun kinderen die moeite hebben met kiezen de ouderworkshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’. Tijdens de workshop krijgt u praktische tips om uw kind beter te kunnen begeleiden bij het maken van een keuze voor een passende vervolgopleiding aan het mbo. De workshop wordt begeleid door deskundige medewerkers van het Servicecentrum van het Regio College. U en uw kind zijn van harte uitgenodigd, deelname is gratis.

Voor alle duidelijkheid: de workshop gaat over het keuzeproces, gezien de beschikbare tijd kunnen we niet inhoudelijk op de verschillende opleidingen in gaan. Daarvoor bent u van harte welkom op een open dag.

 

Workshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’
Voor wie: ouders én leerlingen in de 4e klas van het vmbo die moeite hebben met kiezen

- 13 november 2019, van 19 tot 21 uur: Cypressehout 99, Zaandam

- 18 november 2019, van 19 tot 21 uur: Karekietpark 4, Purmerend

Aanmelden kan vanaf eind september 2019.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Open dag20 november 2019Open dag