Menu
Help mij kiezen

Workshop Samen Kiezen voor het Mbo

Workshop samen kiezen

Op 14 en 15 november vindt weer de workshop 'Samen kiezen voor het mbo' plaats.

Het kiezen van een passende vervolgopleiding is niet eenvoudig. Als ouder zou je je kind daarbij willen helpen, maar hoe doe je dat het best? Wat kun je doen om je kind gericht tot een keuze te laten komen? Welke vragen stel je daarbij en welke acties onderneem je?

Het Regio College organiseert speciaal voor ouders én hun kinderen die moeite hebben met kiezen de ouderworkshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’. Tijdens de workshop krijgt u praktische tips om uw kind beter te kunnen begeleiden bij het maken van een keuze voor een passende vervolgopleiding aan het mbo. De workshop wordt begeleid door deskundige medewerkers van het Servicecentrum van het Regio College. U en uw kind zijn van harte uitgenodigd, deelname is gratis.

Voor alle duidelijkheid: de workshop gaat over het keuzeproces, gezien de beschikbare tijd kunnen we niet inhoudelijk op de verschillende opleidingen in gaan. Daarvoor bent u van harte welkom op een open dag.

Locatie: Cypressehout 99, Zaandam Datum: 14 november 2018 Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: Spinnekop 2, Purmerend Datum: 15 november 2018 Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Workshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’

Voor wie: ouders én leerlingen in de 4e klas van het vmbo die moeite hebben met kiezen

Aanmelden is noodzakelijk. Klik hier om u aan te melden.

NB: de workshop in Zaandam zit helaas al vol. U kunt zich wel aanmelden voor Purmerend. Wilt u toch naar Zaandam? Laat het ons weten. Als er voldoende aanmeldingen komen dan organiseren wij een extra datum in Zaandam. Die datum is nu nog niet bekend.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Kom naar de open dag21 november, van 18 tot 21 uurKom naar de open dag