Menu
Help mij kiezen

Workshop Samen Kiezen Voor het MBO

Voor wie: ouders/verzorgers van leerlingen in de 4e klas van het vmbo die moeite hebben met kiezen
Wanneer: kijk voor data in onze agenda of neem contact op met het Servicecentrum.

Het kiezen van een passende vervolgopleiding is niet eenvoudig. Als ouder wil je je kind daarbij helpen, maar hoe doe je dat het best? Wat kun je doen om je kind gericht tot een keuze te laten komen? Welke vragen stel je daarbij en welke acties onderneem je?

Het Regio College organiseert speciaal voor ouders van kinderen die moeite hebben met kiezen de ouderworkshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’. I.v.m. corona maatregelen kunnen we de workhop niet fysiek aanbieden, maar gelukkig wel online! Wij nodigen u graag uit voor een webinar waarin u praktische tips krijgt om uw kind beter te kunnen begeleiden bij het maken van een keuze voor een passende vervolgopleiding aan het mbo. Na afloopt van de online workshop ontvangt u per mail een aantal tools en opdrachten om samen met uw kind mee aan de slag te gaan. Als u de opdrachten weer bij ons inlevert ontvangt uw kind een advies over opleidingen die het meest geschikt zijn. 

De workshop wordt begeleid door deskundige medewerkers van het Servicecentrum van het Regio College. U bent van harte uitgenodigd, deelname is gratis.

Voor alle duidelijkheid: de workshop gaat over het keuzeproces, gezien de beschikbare tijd kunnen we niet inhoudelijk op de verschillende opleidingen in gaan. Daarvoor bent u van harte welkom op een open dag.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Versneld je diploma? Bekijk onze versnelde opleidingen.Versneld je diploma?