Menu
Decanen

Opleiding in cijfers

Bij iedere opleiding (waarvan deze gegevens bekend zijn) vindt u in de rechterkolom een link naar 'deze opleiding in cijfers'. Deze cijfers komen van de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en worden twee keer per jaar bijgewerkt. N.B. de JOB-resultaten vinden minder frequent plaats, hierdoor kan deze informatie soms enigszins verouderd zijn.

Wat betreft kans op werk laten wij naast de regio Zaanstreek-Waterland ook de regio Groot-Amsterdam zien, omdat veel van onze studenten daar ook werk vinden.

Studie (opleiding) in Cijfers geeft eenduidige en objectieve informatie over specifieke opleidingen en de kansen van die opleidingen op de arbeidsmarkt. Bovendien vergelijkt het de opleidingen met landelijke cijfers. Studie in Cijfers helpt scholen bij het voorlichten van hun studenten. En het helpt studenten en hun ouders bij het maken van een weloverwogen studiekeuze. SBB ontwikkelde Studie in Cijfers in opdracht van het ministerie van OCW. Wij deden dit samen met JOB, LAKS, FNV Jong, CNV Jongeren, onderwijs en bedrijfsleven. 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!