Menu
Actueel

Nieuws en pers

Zilver voor student Regio College tijdens NK Skills The Finals

maandag 18 maart 2019

Bart Huiberts op een na beste Tegelzetter van Nederland!

Supertrots is het Regio College op de eerstejaars student Bart Huiberts. Bart volgt in Zaandam de opleiding Tegelzetter en is vrijdag tweede geworden bij het NK Skills The Finals Tegelzetter. Op donderdag en vrijdag heeft Bart op de wedstrijdlocatie in Hengelo aan zijn project gewerkt. De jury heeft zijn werk onder andere beoordeeld op ontwerp, moeilijkheidsgraad, netheid, vlakheid en afmetingen. Bart: “Het was een ervaring om nooit te vergeten en waarvan ik veel heb geleerd!”

Skills The Finals, een uniek beroepenevenement
Skills The Finals is een van de jaarlijkse evenementen die in samenwerking met de MBO-Raad en SBB onder de noemer ‘dit is mbo’ worden ingezet voor de promotie van het beroepsonderwijs. Skills Finalisten van de Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden gaan de strijd met elkaar aan. Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied?

20 tot en met 22 maart, opnieuw spannende tijden
Van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 maart zijn er wederom drie studenten van het Regio College die kans maken op een plaats op het erepodium. Douwe Brandsma (bouwtimmeren), Job Keijzer (metselen) en Robin Dijkman (installatietechniek) strijden dan in de RAI Amsterdam, binnen hun vakgebied, ook voor de titel NK Skills The Finals.

Skills 2

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen