Menu
Actueel

Nieuws en pers

Workshop 'Samen kiezen voor het mbo'

donderdag 16 november 2017

Workshop samen kiezen

15 januari 2018 extra workshop in verband met het vervallen van de workshop van maandag 11 december

Het kiezen van een passende vervolgopleiding is niet eenvoudig. Als ouder zou je je kind daarbij willen helpen, maar hoe doe je dat het best? Wat kun je doen om je kind gericht tot een keuze te laten komen? Welke vragen stel je daarbij en welke acties onderneem je?

Het Regio College organiseert speciaal voor ouders én hun kinderen die moeite hebben met kiezen de ouderworkshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’. Tijdens de workshop krijgt u praktische tips om uw kind beter te kunnen begeleiden bij het maken van een keuze voor een passende vervolgopleiding aan het mbo. De workshop wordt begeleid door deskundige medewerkers van het Servicecentrum van het Regio College. U en uw kind zijn van harte uitgenodigd, deelname is gratis.

Voor alle duidelijkheid: de workshop gaat over het keuzeproces, gezien de beschikbare tijd kunnen we niet inhoudelijk op de verschillende opleidingen in gaan. Daarvoor bent u van harte welkom op een open dag.

Workshop ‘Samen kiezen voor een mbo-opleiding’

Voor wie: ouders én leerlingen in de 4e klas van het vmbo die moeite hebben met kiezen

Extra workshop in verband met het vervallen van de workshop van
maandag 11 december:

Zaandam: Cypressehout 99
Datum: 15 januari 2018
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Aanmelden is noodzakelijk!
Dat kan via servicecentrum@regiocollege.nl onder vermelding van ‘workshop samen kiezen’ en de datum/locatie of neem telefonisch contact op met het Servicecentrum: (075) 681 90 01.

 

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen