Menu
Actueel

Nieuws en pers

De Meevaart biedt samen met het Regio College een mbo niveau 2 opleiding en werkervaring voor volwassenen

dinsdag 1 mei 2018

Wil jij een werkervaring opdoen en een mbo niveau 2 opleiding volgen? De Meevaart biedt samen met het Regio College vanaf september de opleiding Dienstverlening. Deze opleiding wordt aangeboden en betaald door st. De Meevaart en verzorgd door docenten van het Regio College. Studenten kunnen stagelopen en werkervaring opdoen in De Meevaart. Ze worden door diverse deskundigen begeleid en studiebenodigdheden zoals boeken en een laptop worden verzorgd. 
De Meevaart staat voor een inclusieve samenleving en meedoen. Daarom bieden we deze mbo niveau 2 opleiding en stageplekken aan, juist aan mensen die moeilijk aan betaald werk komen, maar die zich graag willen ontwikkelen en willen werken!

Informatiemiddag
Op 15 mei is er tussen 13.00 en 15.00 een informatiemiddag in De Meevaart, Baliestraat 48A in Amsterdam. Dit is een kans om meer te weten te komen over de opleiding, de intaketoets en om kennis te maken met docenten en mensen die al een opleiding via De Meevaart hebben gedaan.

Belangstelling?
Meld je aan bij De Meevaart om de een opleiding te volgen en stage te lopen of vraag om meer informatie via info@meevaart.nl
Contactpersoon: Adrijana Grgic, 020-331 91 31, aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

Meer info: https://meevaart.nl/webpagina/230/leer-werk

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen