Menu
Actueel

Nieuws en pers

Wij zijn er klaar voor! Jij komt toch ook?

woensdag 3 oktober 2018


Kom op 4 oktober naar de Studie Experience in Zaandam! Wij presenteren ons opleidingsaanbod voor 2019-2020. Daar horen natuurlijk leuke acties bij: beleef in onze stand een VR-bril of maak kans op een Bol.com-cadeaukaart t.w.v 50 euro!


Virtual reality straks ook in  jouw beroep? In veel beroepen wordt VR toegepast: bijvoorbeeld in ziekenhuizen ter voorbereiding op een operatie, maar ook in de bouw. De ontwikkelingen gaan hard en onze opleidingen gaan hierin mee. Onze studenten bouw gebruiken dan ook een VR-bril tijdens hun opleiding.


Wat doet een VR-bril? Doe op 4 oktober de VR-experience en kom hier zelf achter! Loop over een plank van wolkenkrabber naar wolkenkrabber of houd beide voeten op de grond tijdens een van de andere belevingen.


Hoe win je die Bol.com-cadeaukaart? Er is een groot tekort aan jongeren met mbo-opleiding. Raad in onze stand hoeveel vacatures er in de vaas zitten en wie weet win jij deze mooie prijs!


Wat: Studie Experience
Waar: Taets Art and Event Park, Hemkade 18, Zaandam - stand 25
Wanneer: donderdag 4 oktober, 10.00-21.00 uur
Entree: gratis

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen