Menu
Actueel

Nieuws en pers

Wethouder scoort bij Regio College

donderdag 27 november 2014

Op woensdag 26 november heeft wethouder Jeroen Olthof de nieuwe sporthal van het Regio College in Zaandam feestelijk geopend. Samen met Wim van Amersfoort, voorzitter van het College van Bestuur van het Regio College, verrichtte hij de openingshandeling door een bal in het doel te schieten waarna een wolk van ballonen de zaal vulde. Enthousiaste leerlingen lieten na de openingshandeling demonstraties zien van de diverse sportmogelijkheden, zoals onder andere de klimwand en fitnessapparatuur.


Het Regio College is trots op haar nieuwe sporthal die niet alleen in gebruik is door deelnemers van de opleiding Sport en bewegen, maar ook door andere mbo-opleidingen. Volgens Wim van Amersfoort neemt sport en beweging een belangrijke plaats in bij het Regio College.
Bij de bouw van de sporthal is creatief omgegaan met de ruimte om een royale zaal te kunnen realiseren en tegelijkertijd de parkeergelegenheid te kunnen behouden. Dit is gelukt door het geheel op zes meter hoge palen te plaatsen. Het resultaat is een sporthal waar deelnemers en docenten dit hele schooljaar al met veel plezier gebruik van maken.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen