Menu
Actueel

Nieuws en pers

Vier nieuwe directeuren

donderdag 23 januari 2020

  Baas Van Morgen L
                                                                                        De vier directeuren: Kerem, Khalid, Baran, Zeishan. 

Vandaag is het tijd voor de Baas van morgen!

Advocaat, boekhouder of toch directeur van het Regio College?! Aan ambitie geen gebrek bij de vier Zaanse basisschoolleerlingen uit groep 8. Khalid, Kerem, Zeishan en Baran nemen vandaag de baan over van onze directeuren. Ramon Baijens (directeur School voor Techniek & ICT) en Micha Leummens (directeur School voor Economie & Toerisme) staan per direct stoel en kantoor af. Vandaag wordt het Regio College bestuurd door de Baas van morgen!

“Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik er meteen aan; vandaag is de dag!”, aldus Zeishan. Kerem kon van de spanning zelfs niet slapen. Over hun presentatie hebben de jonge directeuren goed nagedacht. Kerem en Baran  zijn gisteren zelfs nog speciaal naar de kapper geweest. Om 08.30 uur werden de vier basisscholieren door directeur Micha Leummens opgehaald op school. Vandaag zijn zij de baas van het Regio College. Maar wat doet een directeur dan eigenlijk precies? “Ik denk dat ik in vanuit mijn kantoor problemen oplos”, aldus Kerem.

Alleen in het kantoor blijven, zit er vandaag voor de leerlingen niet in. Als echte directeuren moeten Zeishan, Baran, Kerem en Khalid aan de slag. Samen met de studentenraad vergaderen zij over de inrichting van het schoolplein. Daarnaast hebben zij de belangrijke taak om ervoor te zorgen dat alle lessen vandaag gewoon doorgaan en dat het Regio College draaiende wordt gehouden. Als directeur Ramon Baijens bij de eerste meeting later binnen komt wordt hij direct aangesproken door Khalid. “Waarom bent u te laat meneer Baijens?”. En ook Micha Leummens wordt goed onder de loep genomen. Wanneer hij vraagt of de nieuwe directeuren in spé goed willen kijken of zij dingen zien die beter kunnen is Baas van morgen directeur Khalid direct scherp: ‘U moet wel netjes recht op zitten meneer!”.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen