Menu
Actueel

Nieuws en pers

Veel werk in de infra

donderdag 12 maart 2015

Het creëren van werkgelegenheid is in de politiek een veelbesproken thema. Het gaat dan vaak over een tekort aan banen. Toch zijn er ook positieve geluiden. Opleiders SPG Noord-Holland en het Regio College geven aan dat er in Noord-Holland volop leerwerkplekken zijn in de infra. Op dit moment zijn er bij SPG Noord-Holland meer dan 10 plekken beschikbaar als vakman grond-/water-/wegenbouw (niveau 2), als straatmaker (niveau 3), als machinist grondverzet/wegenbouw/hijswerk (niveau 3) en als uitvoerder (niveau 4).
Het mooie aan een leerwerkplek van SPG Noord-Holland is dat je naast je werk, bij het Regio College je diploma haalt. Je hoeft dus nog geen vakopleiding te hebben, om aan de slag te kunnen gaan. Kijk voor meer informatie op www.spgnh.nl.  

Wat is infra
Infra is een ander woord voor grond-, water en wegenbouw. We hebben allemaal belang bij goede (water)wegen, bruggen, riolen en veilige dijken. In de infra maak, of onderhoud je samen met je team de infrastructuur. Dat zijn vaak grote projecten waarbij je met groot materieel aan het werk gaat. Er zijn verschillende beroepen in de infra, variërend van straatmaker tot machinist en van werkvoorbereider tot uitvoerder.

De mogelijkheden
Klik hier voor de verschillende beroepen binnen infra of neem contact op met het Servicecentrum van het Regio College (075) 681 90 01.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Open dag20 november 2019Open dagKom proefstuderenKom proefstuderen