Menu
Actueel

Nieuws en pers

Techniekvleugel Regio College verfraaid met nieuwe vitrines

maandag 3 juli 2017

3D2

De techniekvleugel van het Regio College, aan de Cypressehout 99 te Zaandam, is flink onder handen genomen. Sinds afgelopen week beschikt de vleugel over heuse 3D-vitrines. Bureau Swaen is in opdracht van Jo Frijns (directeur van de School voor Techniek binnen het Regio College) aan de slag gegaan en heeft op kunststof levensgrote, driedimensionale foto’s gerealiseerd. Op de foto’s zijn studenten van het Regio College te zien terwijl ze aan het werk zijn in de betreffende sector.

De eerste vitrine bevat twee uitsnedes op kunststof, waarin de richting Procestechniek wordt uitgebeeld. Er is zelfs een iPad in gemonteerd waar een en ander op afgespeeld kan worden.

Verderop in de gang komen we in het domein van de afdeling MEI: Metaal- Elektro en Installatietechniek. Hier is door studenten Tom en Jochem (zie foto onder bericht) uit klas DBINSD1 hard gewerkt aan een cv-installatie waarbij de waterstroom en de temperaturen worden nagebootst met behulp van led-lampjes.

Het Regio College laat met deze 3D-vitrines een paar mooie voorbeelden zien van wat er zoal mogelijk is op het gebied van techniek. Een inspirerende omgeving voor onze studenten!

3D3

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen