Menu
Actueel

Nieuws en pers

Superhelden kinderfeest door leerlingen Regio College

vrijdag 8 februari 2013

Een echte superheld worden, welk kind wil dat nou niet? Vier leerlingen Outdoor & adventure van het Regio College bedachten daarom het Superhelden kinderfeest. Organisatie Spurd benaderde de opleiding om een kinderfeest te ontwikkelen. De leerlingen bedachten in groepjes verschillende feestjes. Spurd koos het Superhelden feest om mogelijk in hun programma te gaan aanbieden. Op vrijdag 15 februari mogen de leerlingen het feestje proefdraaien.

Ontzettend blij zijn ontwikkelaars van het Superhelden feest Anikka de Jong, Angela Vonk, Lesley Oedai en Kevin Schilp. Na weken van creatief brainstormen en het op papier bedenken van een sportief kinderfeest, krijgen zij van Spurd de kans om hun kinderfeest daadwerkelijk te organiseren. Spurd koos voor dit kinderfeest om de thematische opbouw en het sportieve karakter. Tijdens het kinderfeest krijgen de kinderen allerlei opdrachten. Door deze opdrachten uit te voeren tonen de kinderen aan wat ze in hun mars hebben en zullen ze uiteindelijk een complete superheld worden.

Op vrijdagmiddag 15 februari mogen de leerlingen hun Superhelden feest aanbieden als try-out voor een groep kinderen in de leeftijd van 6-8 jaar. De kinderen worden geselecteerd door Spurd. Het feest zal in principe in de buitenlucht plaatsvinden. De leerlingen hebben ook al rekening gehouden met eventueel slecht weer, dan wordt er uitgeweken naar een locatie binnen.

Over Spurd
Spurd is een organisatie die zich richt op sport en sportieve recreatie in Purmerend. Als het Superhelden feest op 15 februari een succes is, wordt het mogelijk opgenomen in het programma van de organisatie.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen