Menu
Actueel

Nieuws en pers

Studiereis Krakau in zicht!

donderdag 14 maart 2019

Op 16, 17 en 18 april gaat de School voor Techniek en ICT met 59 studenten op studiereis naar Krakau. Gisteren was er voor de ouders en studenten een informatieavond.

De studiereis vindt plaats in het kader van Burgerschap en Loopbaan en heeft meerdere doelen. Als school vinden we het bijvoorbeeld belangrijk dat studenten kennismaken met een andere cultuur. Daarnaast willen we verdieping bieden bij de gegeven lessen tijdens Burgerschap over de tweede wereldoorlog. Tijdens deze lessen zijn gastsprekers langs geweest die de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt. Een volgend doel is dat we het belangrijk vinden dat studenten zich persoonlijk ontwikkelen door zich samen met medestudenten te verdiepen in de Nederlandse geschiedenis.

Het is de eerste keer dat de school voor techniek en ICT een studiereis aanbiedt voor alle opleidingen. De reis is niet verplicht. De reis naar Krakau belooft een bijzondere reis te worden.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen