Menu
Actueel

Nieuws en pers

Studenten winnen mooie prijzen tijdens documentendagen Regio College

woensdag 8 november 2017

Inschrijven voor het nieuwe schooljaar werd een echt feest voor een viertal nieuwe studenten van het Regio College. Bij het definitief maken van hun inschrijving bij het roc wonnen zij diverse mooie prijzen zoals een nieuwe fiets, een VIP-arrangement voor Ajax, kaartjes voor paintbal en bioscoopkaartjes voor de gehele klas. Vandaag werden de prijzen aan de kersverse studenten van het Regio College uitgereikt. 

Afgelopen juni en juli organiseerde het Regio College voor de tweede keer Documentendagen voor nieuwe studenten. Deze dagen hebben tot doel de inschrijving van de studenten definitief te maken. De studenten leveren op deze dagen hun documenten in en ontvangen een informatiepakket van de opleiding die ze in het nieuwe schooljaar gaan starten. Tevens konden zij meedoen met de prijsvraag waarbij de diverse mooie prijzen gewonnen konden worden. Hiervoor moest antwoord worden gegeven op de vraag “Hoeveel nieuwe studenten starten er in het komende schooljaar vanaf 1 augustus 2017?”. Nu alle inschrijvingen definitief zijn, is bekend geworden dat het goede antwoord 2284 studenten is.

 Onze nieuwe studenten Ilias Bos, Jim de Koning, Sem Rodermond en Remy Jagger zaten het dichtst bij het juiste antwoord. Zij wonnen een fiets (mede gesponsord door Halfords Purmerend), een VIP-arrangement voor Ajax (gesponsord door ATN Beveiliging B.V.), bioscoopkaartjes voor de gehele klas (gesponsord door Studers) en kaartjes voor paintballen (gesponsord door Paintball Jungle).

 Wij wensen iedereen veel plezier met de gewonnen prijs en alle sponsoren bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prijzen.

Foto Documentendag 2017

Foto v.l.n.r.: Zahra Sabri (mw. Studentenadministratie Regio College), Ilias Bos (student Sport & recreatie), Joann (Beveiliger ATN Beveiliging B.V.), Jim de Koning (student technicus engineering Middenkader Techniek) en Marielle Scholtz ((mw. Studentenadministratie Regio College). Op de foto ontbreken studenten Sem Rodermond en Remy Jagger.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen