Menu
Actueel

Nieuws en pers

Studenten winnen laptop tijdens zomerse documentendagen Regio College

maandag 29 oktober 2018

Inschrijven bij het Regio College werd een echt feest voor Joep Koning uit Zwaagdijk-Oost en Deon Stalenberg uit Amsterdam. Bij het definitief maken van hun inschrijving bij het roc wonnen ze een laptop. Afgelopen week werden deze aan de kersverse studenten ICT-beheerder (Joep) en Verkoper (Deon) van het Regio College uitgereikt. 

Afgelopen juli werd de kantine van het Regio College voor even omgetoverd tot een zomerse bestemming. Het Regio College organiseerde voor de derde keer documentendagen voor nieuwe studenten. De documentendagen hebben tot doel de inschrijving van de studenten definitief te maken. De studenten leveren op deze dagen hun documenten in en ontvangen een informatiepakket van de opleiding waarmee ze in het nieuwe schooljaar gaan starten.

Deze dagen waren geheel in zomerse stijl. De nieuwe studenten werden ontvangen met een welkomstdrankje door hostessen van de eigen school.  Vervolgens werden de studenten welkom geheten in een zomers aangeklede kantine met zomerse muziek. Na de administratieve afhandeling voor hun opleiding kon voor de meeste studenten de vakantie echt beginnen, maar niet voordat zij nog even hadden genoten van een hapje en een drankje op het chillplein ‘Fris en fruitig’ en hun geluk hadden beproefd bij het Rad van Fortuin.

Naast het Rad van Fortuin was er een prijsvraag waarbij voor de winnaars een laptop te verdienen viel. Hiervoor moest antwoord worden gegeven op de vraag ‘Hoeveel nieuwe studenten starten er in het komende schooljaar vanaf 1 augustus 2018?’. Nu alle inschrijvingen definitief zijn, is bekend geworden dat het goede antwoord 2553 studenten is. Joep en Deon zaten hier het dichtst bij in de buurt met resp. 2578 en 2521 studenten. Zij hebben afgelopen week de laptop, gesponsord door IT-Workz en de Campusshop, in ontvangst genomen en konden hun geluk niet op. Wat een prachtige start van een opleiding bij een nieuwe school; we wensen de winnaars veel plezier met hun prijs!

Studenten Winnen Laptop
Joep Koning (links) en Deon Stalenberg (rechts) met hun gewonnen laptops.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenTijdelijk niet mogelijk Proefstuderen