Menu
Actueel

Nieuws en pers

Studenten Regio College feestelijk onthaald

donderdag 11 mei 2017

Huldiging voor winnaars Skills Heroes NK Straatmaker 2017

 

Feest op het Regio College in Heerhugowaard: donderdag 11 mei werden Jeffrey Kelder en Robin Ruiter, studenten van het roc Regio College in Heerhugowaard en werknemers van SPG-NH, op school gehuldigd. Op 19 t/m 21 april j.l. vond in het Brabantse Mierlo het NK Straatmaker 2017 plaats, onder toezicht van Skills Nederland. De jongens deden hieraan mee en niet zonder succes: ze gingen er met de gouden medaille vandoor. Een knappe prestatie, zo vindt ook Erik ter Beek, docent aan het Regio College. “We zijn er trots op dat wij deze kampioenen in ons midden hebben.”

Feest voor de kampioenen

Bij een kampioenschap hoort een huldiging, zo dachten het Regio College en SPG-NH. Daarom werden de jongens vanmorgen als helden onthaald op school. De winnaars kregen een beker en uiteraard was er taart voor alle studenten en personeelsleden. Een feestelijke ochtend dus, waarbij Jeffrey en Robin flink in het zonnetje gezet zijn.

Een onvergetelijke ervaring

De kampioenen, die beiden de opleiding Straatmaker volgen, hadden van tevoren niet gerekend op deze overwinning. Toch zagen ze gaandeweg wel dat andere deelnemers wat steken lieten vallen, terwijl ze zelf lekker op weg waren. Een goede inschatting, getuige het eindresultaat. Erik: “Voor de jongens is dit een ervaring om nooit te vergeten.”

Huldiging

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen