Menu
Actueel

Nieuws en pers

Studenten Bouwkunde Regio College maken 3D-geprinte bokaal

vrijdag 3 november 2017

Op 3 november is de gemeente Zaanstad gestart met de campagne “funderingsproblemen, laat je huis niet zakken”. Met de campagne worden woningeigenaren aangespoord om het herstel van funderingen nu aan te pakken en niet te wachten totdat de noodzaak daar is. De aftrap werd gehouden op de locatie Bouwkunde van het Regio College aan de Jufferstraat in Zaandam.

Wethouder Jeroen Olthof trapte de campagne af: ‘We willen woningeigenaren motiveren om het herstel van hun woning zo snel mogelijk aan te pakken. Zij kunnen dat gezamenlijk met hun buren doen. Het Funderingsloket van de gemeente kan hen daarbij adviseren.’ Vervolgens was daar het moment om de 3D Bokaal van het campagnelogo te onthullen. Docent Han Visser van de opleiding Bouwkunde van het Regio College gaf uitleg over de totstandkoming van de bokaal en de grote inzet van zijn studenten voor het maken hiervan. Daarna werd de bokaal onder een groot applaus onthuld door de studenten Bouwkunde.

Collage

Op www.funderingen.zaanstad.nl vind je meer informatie over de campagne.

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen