Menu
Actueel

Nieuws en pers

Student wint laptop tijdens zomerse documentendagen Regio College

maandag 24 oktober 2016
Links: Marian Lust, Coördinator Studentenadministratie Rechts: Samantha Landman, winnares van de laptop

Inschrijven bij het Regio College werd een echt feest voor Samantha Landman. Bij het definitief maken van haar inschrijving bij het roc won zij een laptop. Vandaag werd deze aan de kersverse student medewerker marketing en communicatie van het Regio College uitgereikt.

Afgelopen juni en juli werd de kantine van het Regio College voor even omgetoverd tot een zomerse bestemming. Het Regio College organiseerde voor de eerste keer Documentendagen voor nieuwe studenten. De documentendagen hebben tot doel de inschrijving van de studenten definitief te maken. De studenten leveren op deze dagen hun documenten in en ontvangen een informatiepakket van de opleiding die ze in het nieuwe schooljaar gaan starten.
Deze dagen waren geheel in zomerse stijl. De nieuwe studenten werden ontvangen met een welkomstdrankje door hostessen van de eigen school.  Vervolgens werden de studenten welkom geheten in een zomers aangeklede kantine met zomerse muziek. Na de administratieve afhandeling voor hun opleiding kon voor de meeste studenten de vakantie echt beginnen, maar niet voordat zij nog even hadden genoten van een hapje en een drankje en hun geluk hadden beproeft bij het Rad van Fortuin. Naast het Rad van Fortuin was er een prijsvraag waarbij voor de winnaar een laptop te verdienen viel. Hiervoor moest antwoord worden gegeven op de vraag “Hoeveel nieuwe studenten starten er in het komende schooljaar vanaf 1 augustus 2016?”. Nu alle inschrijvingen definitief zijn, is bekend geworden dat het goede antwoord 2139 studenten is. Samantha Landman zat hier het dichtst bij in de buurt met het antwoord 2165 studenten en heeft afgelopen week de laptop, mede gesponsord door Mediamarkt Zaandam in ontvangst genomen. Als dat niet een prachtige start is van een opleiding bij een nieuwe school!

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding Wij helpen je graag!Wij helpen je graag!ProefstuderenMeld je aanProefstuderen