Menu
Actueel

Nieuws en pers

Student Regio College vervult wens van cliënte stageadres

donderdag 2 juni 2016

Impulsief plaatste Tiffany Jellese, tweedejaars student Medewerker maatschappelijke zorg,  een oproep op Facebook om een wens van een bewoonster van haar stageadres Rusthoeve te laten vervullen. Ze had toen geen idee wat dat allemaal teweeg  zou brengen!

Mevrouw  Poel (80 jaar) had altijd al eens een trouwjurk willen passen, maar het was er nooit van gekomen. Toen Tiffany dit hoorde,  benaderde ze de eigenaresse van bruidsboetiek Women Wants  in Zaandam om dit voor elkaar te krijgen. Via Facebook probeerde ze een trouwauto en nog wat andere zaken te regelen. Het gaf een stortvloed van positieve reacties van vaak wildvreemden! “Ik werd er helemaal door overdonderd!”

Op woensdag 1 juni beleefde mevrouw Poel haar trouwdag. Compleet met schitterende trouwjurk, kapster, schoonheidsspecialiste, bruidstaart en fotoshoot die de trouwboetiek voor haar regelde. De vrijwilliger die haar naar Zaandam reed, fungeerde als bruidegom op de trouwfoto’s. Een geweldige dag voor zowel mevrouw Poel als Tiffany!

De sympathieke actie leverde ook veel aandacht van de media op. Het item haalde de voorpagina van het Noordhollands Dagblad en kwam aan de orde bij RTV Noord-Holland en Hart van Nederland. Giel Beelen van Slam FM gaat Tiffany morgenochtend bellen tijdens zijn ochtendshow. 
En Tiffany? Die is nog moe van alle gebeurtenissen, maar wel heel erg voldaan!

Meld je aan Stel een vraag Vind je opleiding ProefstuderenMeld je aanProefstuderen